Tässä on syksyn paras arkiruoka, johon voi upottaa lähes mitä tahansa – niin helppoa, ja säästät myös rahaa!
Syksy on sadonkorjuun aikaa ja silloin kannattaa hyödyntää herkullisia värikkäitä vihanneksia ruoanlaitossa. Nappaa Hellapoliisin helppo ja herkullinen sosekeittoresepti.
Sosekeitto on syksyn ykkösruoka, sillä voit hyödyntää keittoon sadonkorjuun antimia monipuolisesti.
– Sosekeittoon voit upottaa lähes mitä tahansa. Hyödynnä ateriaan myös jääkaapin yksittäiset vihannekset ja säästä ruokahävikkiä ja rahaa. reseptin tehnyt Kati "Hellapoliisi" Jaakonen vinkkaa.
Hellapoliisin reseptissä hyödynnetään bataattia ja parsakaalia, mutta voit tehdä keiton samalla reseptillä muistakin kasviksista. Täyteläinen keitosta tulee, kun se viimeistellään sulatejuustolla tai kermalla.
KATSO RESEPTI: Helppo sosekeitto – sujauta keittoon vaikka bataattia, parsakaalia tai muita kasviksia!
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti