Mainos

Tässä on maailman helpoin raparperipiirakka: Vain muutama ainesosa, etkä voi mokata

Jos haluat päästä todella helpolla raparperipiirakan leipomisen kanssa, voit kurvata kaupan pakastealtaan kautta. Valmiilla piirakkapohjalla ja muutamalla täytteellä saat maistuvan raparperipiirakan nopeasti ja helposti.

Videolla valmistetaan toinen erinomainen raparperipiirakka, Maisemakahvilan raparperipiirakka.

Pidätkö raparperipiirakasta, mutta ei huvittaisi käyttää sen leipomiseen juurikaan aikaa? Maailman helpoin raparperipiirakka valmistuu vaivatta erityisesti, jos käytät kaupan valmista piirakkapohjaa.

Tämän helpon raparperipiirakan loihti vuonna 2015 televisiosta tuttu ja innokas ruoanlaittaja Vappu Pimiä Radio Novan Vapun valtakunta -ohjelmassaan. Resepti tehtiin silloin yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa, mutta piirakka toimii tietysty minkä tahansa valmistajan piirakkapohjasta valmistettuna. Aina voit myös tehdä piirakkapohjan itse!

Raparperipiirakka täytetään hyvin perinteisillä raaka-aineilla, muun muassa kermaviilillä ja kananmunilla. 

Myös Maisemakahvilan raparperipiirakkaa kannattaa testata

Olet varmasti jo törmännyt kenties Suomen suosituimpaan rapaperipiirakkaan, Maisemakahvilan raparperipiirakaan. Tämä hittipiirakka vaatii kotileipurilta hieman enemmän aikaa ja vaivaa, mutta on todellakin sen arvoinen. Helppoa senkin valmistaminen kuitenkin on!

– Maisemakahvilan raparperipiirakka on helppo tehdä ja onnistuu aina. Sitä ei voi mokata! Piirakka on ihanan kostea ja mehevä. Ihmiset ajattelevat turhaan, että raparperi ja rahka ovat väkeviä. Mutta kun ne eivät ole! Piirakkaan voi toiseksi rahkaksi laittaa halutessaan vaikka vaniljarahkaa. Piirakan voi tehdä mistä marjoista tahansa, tai vaikka omenoista, kertoo reseptistä Katariina Pylsy.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja