Tarjolla vain Suomessa! Testasimme McDonald'sin uutuushampurilaisen: "Yllätyin ihan positiivisesti"

CameraZOOM-20171004170044227
McVegan

Lähetimme sekasyöjän testaamaan täysin vegaanisen McVegan-purilaisen.

Ylilaudalla ja Facebookin vegaaniryhmissä liikkuneet huhut pitävät paikkansa:  täysin vegaanisen hampurilaisen testimyynti on alkanut McDonald'sissa Tampereella! Lähetimme sekasyöjä-Einarin testaamaan purilaisen. Vakuuttiko vegaaniruoka?

Einari, syötkö normaalisti paljon kasvisruokaa?

McVegan -hampurilaisen pihvi on soijapohjainen, ja tavallisen hampurilaissämpylän ja vihannesten lisäksi se sisältää kananmunatonta McFeast-kastiketta, ketsuppia ja sinappia.

"Pyrin syömään kasvisruokaa aika usein. Kotona suurin osa koostuu kasvispohjaisesta ruokavaliosta, mutta silloin tällöin myös lihaa eksyy lautaselle. Varsinkin ulkona syödessä päädyn yleensä liharuokiin. Suosikkini kasvisruoista on äidin tekemä kasvislasagne.

Täysin vegaanista ruokaa tulee varmasti silloin tällöin syötyä, mutta tietoisesti jätän pois vain lihan, en muita eläinperäisiä raaka-aineita."

​​​​​​​

Miltä purilainen maistui?

"Mitään erikoisempia odotuksia purilaista kohtaan ei ollut ja yllätyin ihan positiivisesti. Maku oli hyvä ja koostumus mehevämpi kuin ketjun lihahampurilaisissa.

Juuston oletan aina kuuluvan hampurilaiseen, mutta tässä sen puuttuminen ei haitannut. Kyllä tämän mieluummin syö, kuin lihavaihtoehdon. "

Miten vertaisit tätä esimerkiksi Hesburgerin kasvispurilaiseen?

"Pikaruokaravintoloiden kasvispurilaisia vertaillessa Hesburgerin kaura-härkäpapuhampurilainen vie edelleen voiton, mutta siinä salaisuus lienee majoneesissa, joka taas erottaa sen täysin vegaanisesta."

Katso tästä vielä härkis-hampurilaisen testi:

1:42

Entä miltä Lidlin paistopistepurilaiset maistuvat?

3:54

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja