Pikaruokaravintolan työntekijä kerää ylistystä somessa: "Nöyrin teko, jonka olen ikinä nähnyt"

mcdonalds
Kesken kiireisimmän päivän tehty hyvä teko voi piristää monen ihmisen päivää. Kuvituskuva. Shutterstock

Kuva pikaruokaravintolan työntekijästä tekemässä enemmän kuin työnkuvaan kuuluu on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa.

McDonald'sin työntekijästä on tullut sankari monen silmissä, kun hänen myötätuntoinen tekonsa levisi kuvan muodossa somessa.

Työntekijä auttoi syöttämään vammautunutta asiakasta. Yksinkertaista, mutta sitäkin sympaattisempaa tekoa on jaettu Facebookissa jo yli 200 000 kertaa. Kuvan julkaisi Facebookissa Destiny Carreno.

"Tämän näkeminen tänään toi kyyneleet silmiini! Myötätunto ei ole mennyt pois muodista. 

Tänään tein pikastopin McDonald'sille töiden jälkeen. Kun odotin vuoroani jonossa, vanhempi vammautunut herrasmies työnsi itsensä (pyörätuolilla) kassapojan luo lähimmälle kassalle. Ymmärtääkseni herralla oli neliraajahalvaus, sama tila kuin sedälläni.

Mies yritti kohteliaasti kysyä kassatyöntekijältä jotakin, ja kesti muutaman yrityksen ajan, että kumpikaan meistä ymmärsi, että hän yritti sanoa: "Auta minua, kiltti." Kumpikaan meistä ei tiennyt, mitä apua hän tarvitsi, ja kassanhoitaja ehdotti muutamaa asiaa ennen kuin hän ymmärsi, että herra tarvitsi apua ateriansa leikkaamisessa ja syöttämisessä.

Ollakseni rehellinen ajattelin, ettei kassa aikoisi auttaa, etenkin kun oli ruuhka-aika Chicagon keskustassa, mutta tyrmistyksekseni hän sulki kassansa ja katosi näkyvistä...

Mutta ei siksi, että olisi paennut auttamista, vaan pestäkseen kätensä ja laittaakseen hanskat käteen. Minun piti jäädä katsomaan, miten tarina etenisi, etenkin, koska tämä kosketti minua setäni vuoksi.

Kassa tuli keittiöstä, istui alas ja alkoi leikata miehen ateriaa ja auttoi häntä syömään. 

Siinä vaiheessa kyyneleet alkoivat kihota silmiini. Olin niin kiitollinen sydämessäni siitä, mitä hän teki. En voinut hillitä tunteitani ruuhkaisessa ravintolassa.

Työntekijä, joka laittoi kaiken muun sivuun tämän miehen vuoksi, teki enemmän kuin hänen vastuullaan oli auttaakseen vammautunutta asiakasta. Se oli ystävällisin ja nöyrin teko, jota olen ikinä nähnyt."

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja