Taran todella helppo arkiresepti: Ricottapilvet ovat kuin lihapullia, mutta juustosta!

Taran todella helppo arkiresepti: Ricottapilvet ovat kuin lihapullia, mutta juustosta! 4:13 Taran todella helppo arkiresepti: Ricottapilvet ovat kuin lihapullia, mutta juustosta!
Katso videolta, miten ricottapilvet valmistuvat, ja mikä on täydellisen tomaattikastikkeen salainen ainesosa.

Ravitsemustieteilijä, intohimoinen ruoanlaittaja ja ruokakirjailija Tara Junker jakoi tiistaina Viiden jälkeen -ohjelmassa reseptivinkkejään. Taran keittiössä valmistuivat muun muassa kuuluisat ricottapilvet.

Tara Junker on yksi Suomen johtavista ruoka-alan ammattilaisista. Hänet tunnetaan ravitsemustieteilijänä, intohimoisena ruoanlaittajana ja ruokakirjailijana – ja pian myös ruotsalaisen tv-ohjelman tuomarina. 

Nappaa helppo ohje: Ricottapilvet

Tara antoi tiistaina ruoanlaittovinkkejään MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa. Taran keittiössä kokattiin muun muassa ricottapilviä, jotka ovat tulleet tunnetuksi ruokaintoilijan tuoreesta keittokirjasta, Taivaalla näkyy ricottapilviä (Teos, 2022).

Testaa ricottapilvet: "Todella helppo arkiresepti"

Mutta mitä ricottapilvet oikeastaan ovat?

– Tämä on todella helppo arkiresepti. Tarvitset ricottajuustoa pari pakettia, korppujauhoja ja jauhoja, Tara kertoo reseptin ainesosista.

Lisäksi ricottapalleroiden joukkoon raastetaan myös parmesaania, kananmunaa sekä muutamia mausteita.


– Kunnon arkiresepti! Ihan kuin tekisi lihapullia, mutta tämä on juustoa. Näitä voi tehdä pääsiäiseksi vaikka paistetun parsan tai karhunlaukkapeston kera, Tara vinkkaa.

Arkena Tara tarjoilee ricottapilvet tomaattikastikkeen ja pastan kanssa. Täydelliseen tomaattikastikkeeseen Taralla on yksi ässä hihassaan.

Mikä on salainen ainesosa täydelliseen tomaattikastikkeeseen, ja miten ricottapilvet valmistuvat? Katso videolta.

Nappaa myös helppo ohje: Ricottapilvet

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!