Sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta valmistuu helposti. Harri Syrjänen näyttää videolla ohjeen vaihe vaiheelta.
Julkaistu
Valmista sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta one pot -taktiikalla eli yhdessä kasarissa Harri Syrjäsen tyyliin. Nappaa helppo resepti!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sitruuna
- 1 dl oliiveja
- kourallinen rucolaa
- 1 prk tonnikalaa
- 10 dl mietoa kalalientä
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- 1 dl parmesanraastetta
Valmistusohje
- Raasta sitruunan kuori ja halkaise sitruuna.
- Silppua valkosipuli. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
- Kaada kasariin liemi ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
- Lisää raastettu sitruunankuori, purista sitruunasta mehut, heitä mukaan oliivit.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää rucola ja tonnikala. Voit raastaa halutessasi parmesania sekaan.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka