Julkaistu
Valmista sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta one pot -taktiikalla eli yhdessä kasarissa Harri Syrjäsen tyyliin. Nappaa helppo resepti!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sitruuna
- 1 dl oliiveja
- kourallinen rucolaa
- 1 prk tonnikalaa
- 10 dl mietoa kalalientä
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- 1 dl parmesanraastetta
Valmistusohje
- Raasta sitruunan kuori ja halkaise sitruuna.
- Silppua valkosipuli. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
- Kaada kasariin liemi ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
- Lisää raastettu sitruunankuori, purista sitruunasta mehut, heitä mukaan oliivit.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää rucola ja tonnikala. Voit raastaa halutessasi parmesania sekaan.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan