Julkaistu
Tällä reseptillä valmistat sitruunaisen tonnikala-valkosipulipastan yhden kasarin taktiikalla Harri Syrjäsen tyyliin.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sitruuna
- 1 dl oliiveja
- kourallinen rucolaa
- 1 prk tonnikalaa
- 10 dl mietoa kalalientä
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- 1 dl parmesanraastetta
Valmistusohje
- Raasta sitruunan kuori ja halkaise sitruuna. Silppua valkosipuli.
- Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa. Kaada kasariin liemi ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
- Lisää raastettu sitruunankuori, purista sitruunasta mehut, heitä mukaan oliviit.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää rucola ja tonnikala. Voit raastaa halutessasi parmesania sekaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.