Tällaisia ovat kevään ja kesän uutuusjätskit – irtojäätelöiden joukossa vaniljainen yllättäjä!

Esittelyssä kesän jäätelöuutuudet! Tällaisia jätskejä suomalaiset nyt himoitsevat 9:14 Esittelyssä kesän jäätelöuutuudet! Tällaisia jätskejä suomalaiset nyt himoitsevat
KATSO VIDEO: Tällaisia ovat kevään ja kesän jäätelöuutuudet!

Katso video: Tällaisia ovat kevään ja kesän jäätelöuutuudet!

MTV Uutiset Live vieraili ravintola-alan ammattilaisten ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa ja selvitti tuoreimmat ja kuumimmat uutiset jäätelökansalle.

Pääsimme myös maistelemaan kevään uusia irtojäätelömakuja, joiden joukosta löytyy muun muassa Fazerin suosittuun suklaapatukkaan pohjautuvaa jäätelöä sekä maidotonta vaniljätskiä.

Millaisia uusia irtojäätelöitä Ingmanin ja Pingviinin jäätelökioskeilla nähdään tulevana kautena? Entä mitkä jäätelömaut ovat nyt suomalaisten suosiossa? Katso videolta jutun yltä MTV Uutiset Liven jäätelöpläjäys!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!