Takuuvarma tapa saada mehevää lihaa: Valmista pääsiäislammas näin!
Takuuvarma tapa saada mehevää lammasta tai karitsaa on hauduttaa sitä uunissa pitkään! Kokeile Sivumaku-blogin pääsiäisreseptiä.
MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolla Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen loihti maistuvan karitsareseptin pääsiäispyhiksi.
Karitsanpaistia haudutetaan tässä reseptissä pitkään sherryssa, mikä takaa mehevän lopputuloksen.
– Tämän ruoan keskiössä on karitsan putkiluupaistin nimellä kulkevan jylhän lihakimpaleen lisäksi sherry. Toisin kuin viini, se ei tuo makuun makeutta tai hedelmäisyyttä, ainoastaan happaman herkullista sävyä, Kinnunen kertoo.
Katso sherryssa haudutetun karitsanpaistin resepti Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti