Takuuvarma tapa saada mehevää lihaa: Valmista pääsiäislammas näin!

Karitsanviulu Sivumaku
Kokeile Sivumaku-blogin sherryssa haudutettua lammasta! MTV

Takuuvarma tapa saada mehevää lammasta tai karitsaa on hauduttaa sitä uunissa pitkään! Kokeile Sivumaku-blogin pääsiäisreseptiä.

MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolla Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen loihti maistuvan karitsareseptin pääsiäispyhiksi.

Karitsanpaistia haudutetaan tässä reseptissä pitkään sherryssa, mikä takaa mehevän lopputuloksen.

– Tämän ruoan keskiössä on karitsan putkiluupaistin nimellä kulkevan jylhän lihakimpaleen lisäksi sherry. Toisin kuin viini, se ei tuo makuun makeutta tai hedelmäisyyttä, ainoastaan happaman herkullista sävyä, Kinnunen kertoo.

Katso sherryssa haudutetun karitsanpaistin resepti Sivumaku-blogista.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja