Takuuvarma tapa saada mehevää lihaa: Valmista pääsiäislammas näin!

Karitsanviulu Sivumaku
Kokeile Sivumaku-blogin sherryssa haudutettua lammasta! MTV

Takuuvarma tapa saada mehevää lammasta tai karitsaa on hauduttaa sitä uunissa pitkään! Kokeile Sivumaku-blogin pääsiäisreseptiä.

MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolla Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen loihti maistuvan karitsareseptin pääsiäispyhiksi.

Karitsanpaistia haudutetaan tässä reseptissä pitkään sherryssa, mikä takaa mehevän lopputuloksen.

– Tämän ruoan keskiössä on karitsan putkiluupaistin nimellä kulkevan jylhän lihakimpaleen lisäksi sherry. Toisin kuin viini, se ei tuo makuun makeutta tai hedelmäisyyttä, ainoastaan happaman herkullista sävyä, Kinnunen kertoo.

Katso sherryssa haudutetun karitsanpaistin resepti Sivumaku-blogista.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat