Kasvisruoan suosio näkyy myös einesruokamarkkinoilla: Saarioinen aikoo palautaa valikoimiinsa "takavuosien kulttituotteensa", kasvispizzan. Täytteet menevät kuitenkin uusiksi.
Makuja.fi kertoi huhtikuun alussa varmasti mielipiteitä jakavien einespizzojen suosiosta Suomessa. Legendaarinen mikropizza, jota leikkisästi myös "roiskeläppäpizza"-lempinimellä kutsutaan, on ollut markkinoilla jo 35 vuoden ajan ja kuulunut monen suomalaisen arkeen.
Pizzoja ovat valmistaneet Suomessa niin Saarioinen kuin Atriakin ja makuvariaatioita on ollut tarjolla aina ylivoimaisesta suosikista, jauhelihasta, eksootissimpiin täytteisiin. Nyt yksi menneiden vuosien mikropizzoista onkin palaamassa markkinoille: Kovan kysynnän ja kasvisruoan suosion kasvun myötä Saarioinen aikoo palauttaa myyntiin kasvipizzan.
– Olemme kuunnelleet kuluttajien toiveita. Kasvispizza palaa uudistettuna ensi vuoden alussa myyntiin. Se ei vielä valitettavasti ehdi syksyn tuotelanseerauksiin, Saarioisten innovaatiojohtaja Mirja Lonka kertoo.



