6:16

Takapihan härski retiisi yllätti eläkeläismiehen – vaimoa liian pieni vihannes ei vakuuttanut

Eläkeläinen uskoo kasvattaneensa takapihallaan Britannian tökerimmän vihanneksen, mutta sanoo sen olleen kuitenkin liian pieni vaimolleen.

VIDEO: Huomenta Suomessa keskusteltiin siitä, miten puutarhan saa kukoistamaan.

Kaakkois-Englannissa asuva Richard Kemball-Cook on kasvattanut vihanneksia puutarhapalstallaan noin kolme vuotta. 72-vuotias eläkeläinen kuitenkin yllättyi vetäessään jotain niin vihjailevan näköistä maasta – yleensä retiisit ovat kuitenkin pyöreitä.

– Se oli oikeasti aikamoinen shokki. Huomasin yhdennäköisyyden saman tien, Kemball-Cook kertoo.

Eläkeläinen näytti valtavan retiisin heti vaimolleen, joka ei kuitenkaan ollut vaikuttunut sen koosta. Vaimon mielestä vihannes oli aivan liian pieni. 

– Retiisi oli yli 10 senttimetriä pitkä, mikä on melko kunnioitettava mitta…retiisille, Kemball-Cook sanoo.

Retiisin kohtalo aiheutti kiistaa

Eläkeläinen myöntää, ettei alkuun ollut varma mitä tehdä peniksen muotoiselle retiisilleen. Kemball-Cookin vaimo oli käskenyt häntä lopettamaan hassuttelun, kun hän pohti, pitäisikö retiisi vain syödä vai soittaa lehdistölle.

Innokkaana puutarhurina Kemball-Cook uskoo, että tämän kesän arvaamaton ja äärimmäinen sää vaikutti retiisin kasvuun. Aikavälillä, jolloin ei satanut lähes lainkaan, myöskään vihannekset eivät kasvaneet. Kun rankkasateet yhtäkkiä alkoivat, vihannesten koko alkoi paisua räjähdysmäisesti.

Kemball-Cookin tytärkään ei ollut ilmeisen vaikuttunut siitintä muistuttavasta retiisistä. Kemball-Cookin lomaillessa, tämän tytär päätti valitettavasti heittää penis-retiisin pois.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja