Taas outo uutuus – maistaisitko harmaata hampurilaista?

hampurilainen
Harmaata hampurilaista on syytetty luotaantyöntävästä ulkonäöstä. Kuvituskuva. Shutterstock

Herättääkö harmaa hampurilaissämpylä ruokahalun? Sitä selvitellään Kiinassa.

Omituisen väriset hampurilaiset ovat olleet viime aikoina enemmän sääntö kuin poikkeus. Esimerkiksi Burger King lanseerasi hiljattain mustan hampurilaisen:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt sosiaalisessa mediassa kohutaan kuitenkin McDonald'sin annista värillisten sämpylöiden maailmaan: harmaasta hampurilaisesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Harmaa hampurilainen on saatavilla vain Kiinassa ja vain muutaman viikon ajan. McDonald's kutsuu uutuuttaan "Modernin Kiinan Burgeriksi".

"Hämärästi loukkaavaa"

Time Out Beijing -lehden toimittajat ottivat uuden hampurilaisen makutestiin, ja kutsuivat sitä 'hämärästi loukkaavaksi yritykseksi viehättää uutta kiinalaisten pikaruokaloissa kävijöiden ryhmää'. Toimittajat kertoivat hampurilaisen olevan Kiinassa suosittu mantou-sämpylä. Lisäksi hampurilainen sisältää jauhelihapihvin, pekonia, salaattia sekä Sichuan-Thousand Island-kastiketta.

Vaikka toimittajien mielestä sämpylä näytti ällöttävältä, he myönsivät pitkin hampain, että hampurilainen maistui oikeastaan aika hyvältä. Ruoka- ja juomatoimittaja Nick Gollner kirjoitti, että hampurilainen on 'pikaruoan Justin Bieber', koska hän ei vain voinut sille mitään, että piti siitä.

– Niin hauska vihata, ja todella sieluton ja loukkaava p**kapää syvällä sisimmissään, mutta autossani yksin, kun kukaan ei näe, tiedät, että nautin siitä, Gollner kirjoitti.

"Mene kotiin McDonald's, olet humalassa"

Vaikka hampurilainen saattaakin maistua hyvältä, somessa hepuloidaan sen ulkonäöstä, joka ei kenties ole se houkuttelevin.

Tee itse herkullisia hampurilaisia. Katso Hans Välimäen vinkit videolta:

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja