Syötävä läksiäislahja paljastui ilkeäksi tempuksi – brownieiden sisältämä yllätys johti potkuihin

Yhdysvalloissa poliisi joutui keskelle erikosta tapausta saatuaan selville tarjolla olleiden suklaaleivonnaisten todellisen luonteen. 

Katso videolta resepti kotitekoisten viinereiden valmistukseen. 

Insinöörifirmassa työskennellyt 47-vuotias nainen erotettiin työstään sen jälkeen, kun poliisi sai selville naisen leiponeen työkaverinsa läksiäisjuhliin laksatiiveja sisältäviä leivonnaisia.

Poliisi sai vinkin tapauksesta eräältä työntekijältä, joka oli ollut tietoinen leivonnaisen sisältämästä yllätyksestä. Kyseinen työntekijä oli ottanut yhteyttä viranomaisiin sen jälkeen, kun oli ensin takavarikoinut leipomukset pahaa aavistamattomilta juhlavierailta. 

Poliisi muistuttaa teon rikollisuudesta

Saavuttuaan paikalle poliisit ottivat leipojan kuulusteluunsa. Aluksi nainen kielsi tehneensä mitään väärää, mutta sen jälkeen kun poliisi kertoi tutkivansa leivonnaiset tarkemmin, nainen myönsi leiponeensa brownieiden sisään suolen toimintaa kiihdyttäviä laksatiiveja.

Firman muiden työntekijöiden mukaan leipojan ja läksiäisiä viettäneen työntekijän välillä oli ollut jonkin verran jännitettä. Tämän tapauksen myötä voidaan kai todeta, että jännitettä on täytynyt olla enemmänkin. 

Koska kukaan ei ehtinyt syömään leivoksia, naista kohtaan ei nostettu syytettä. Vaikka tapaus ei johtanut jatkotoimiin, poliisimestari Jerrod Hart muistuttaa, että kyseessä on vakava rikos.

– Tällaista näkee paljon elokuvissa tai tv-sarjoilla vitsinä tai pilana, mutta se on hyvin vakavaa. Se on rikollinen teko. Maailmassa on niin paljon meneillään, että tällaisten turhien ongelmien luominen on tarpeetonta ja rikollista, Hart toteaa.

Lähde: TheCut

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja