Yksi puraisu satasien arvoinen! Nainen luuli hintavaa herkkua ilmaiseksi näytteeksi – erehdyksestä oli lähellä seurata kallis lasku

"Sushi salada"–vihreäsalaatti japanilaisittain&soijavinegrette 8:11 "Sushi salada"–vihreäsalaatti japanilaisittain&soijavinegrette

Ravintolassa sattunut erehdys oli vähällä tulla eräälle naiselle todella kalliiksi. 

Poimi videolta talteen herkullisen japanilaistyylisen salaatin resepti. 

Kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. Eräs nainen oppi tämän kantapään kautta eräässä washingtonilaisessa ravintolassa. Nähtyään lasikaapissa joukon vaaleita tryffeleitä, nainen ajatteli automaattisesti niiden olevan ilmaisia näytteitä ja otti yhdestä herkusta kunnon puraisun. 

Puraistuaan tarjolla ollutta herkkua naiselle selvisi, että kyseessä ei suinkaan ollut mikä tahansa ruokanäyte, vaan yksi maailman arvostetuimpiin tryffelilajikkeisiin kuuluva herkku. Auts!

Vaikka tryffelit olivat esillä mainostamassa ravintolan vegaanibrunssia, ravintolan tarkoituksena ei suinkaan ollut tarjota niitä asiakkailleen ilmaiseksi. 

Kalliin herkun maku ei ollut naisen mieleen

Vaaleat tryffelit ovat äärimmäisen kalliita, ja vastikään 1,9 kilon painoinen tryffeli myytiin huikeaan miljoonan dollarin hintaan. Tässä tapauksessa yksi ainoa puraisu tästä arvostetusta raaka-aineesta oli lähellä tuottaa naiselle useamman satasen laskun. 

Vieläkin surullisemman tapauksesta tekee se, että naisen mukaan hän ei pitänyt lainkaan tryffelin mausta.

Onneksi ravintoloitsija antoi naiselle tämän inhimillisen erehdyksen anteeksi, eikä lopulta veloittanut kalliista puraisusta penniäkään. 

Lähde: Somecaards

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.