Hans Välimäki paljastaa syöneensä samaa, tarkasti valmistettua aamupalaa lähes koko ikänsä.
Kananmuna kuuluu keittiömestari Hans Välimäen kertomuksen mukaan niiden raaka-aineiden joukkoon, joihin hän ei kyllästy koskaan.
– On henkilökohtaisesti olemassa sellaisia asioita, joihin en koskaan kyllästy. Yksi tällainen on aamiaiskananmuna. Keitetty kananmuna 4,5 minuuttisena, Välimäki toteaa.
Välimäki kertoo syövänsä munan mieluiten keitettynä, vaikka hän tykkää kyseisestä raaka-aineesta myös muissa muodoissa. Keittoaika on miehen mukaan tarkka.
– Neljä minuuttia on ehkä pikkaisen hieman löysä, viisi minuuttia on siinä rajamailla, mies kertoo tarkasta keittoajasta.
– Sitä on tullut syötyä 47 vuotta, joskus enempi, joskus vähempi. Kyllä 2–3 kertaa viikossa tulee syötyä kananmunaa aamulla tai jossain vaiheessa päivää.