Syö jäätelöä ja laihdu! Hittidieetti lupaa tuloksia päivittäisellä herkuttelulla

Jäätelödieetissä jäätelöä saa nauttia päivittäin hyvällä omalla tunnolla.

Ravitsemusterapeutin mukaan päivittäinen jäätelöannos voi auttaa laihtumaan ja pysymään kylläisenä. 

Monet meistä sortuvat etenkin ennen kesää erilaisiin dieetteihin, jotka lupaavat muuttaa vartalosi hetkessä uuteen uskoon. Monet ruokavaliot lupaavat ihmeitä, aivan kuten viime aikoina ihmisiä villinnyt jäätelödieetti.

Vaikka jäätelödieetti kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, valitettavasti se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voisit ahmia jäätelöä mielin määrin.

Jäätelön syönnistä myös terveyshyötyjä?

Hitiksi noussut dieetti perustuu ravitsemusterapeutti Holly McCordin julkaisemaan opukseen. McCordin mukaan tätä dieettiä noudattavat voivat syödä jäätelöä kohtuullisen määrän joka päivä, kunhan muu ruokavalio koostuu terveellisistä ja vähäkalorisista vaihtoehdoista. 

McCord neuvoo syömään päivittäin 1250 kalorin edestä, ja tämän lisäksi jäätelöä 250 kilokalorin verran. Energiansaanti jää tässä dieetissä jäätelöstä huolimatta alhaiseksi, jolloin paino putoaa taatusti. 

Ravitsemusterapeutin mukaan pieni määrä kalsiumpitoista jäätelöä päivässä voi auttaa nälkää pysymään poissa vähäkalorisesta ruokavaliosta huolimatta. Laihtumisen lisäksi tämän dieetin luvataan vähentävän PMS-oireita sekä riskiäsi sairastua paksusuolensyöpään ja korkeaan verenpaineeseen.

Myös tieteelliset tukimukset ovat osoittaneet, että jäätelön syöminen voi auttaa painonhallinnassa. Vaikka jäätelön syöntiin onkin liitetty näitä positiivisia tutkimustuloksia, Pittsburgin yliopiston lääketieteen laitos muistuttaa, että muotidieettien noudattamisella voi olla pitkällä aikavälillä negatiivisia seurauksia niin terveyteen kuin painoon.

***

1:29

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja