Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Syksyn erikoisin jälkiruokavinkki: Mausta jäätelö sienillä

suppisjade
Suppilovahverot sopivat jäätelön mausteeksi.
Julkaistu 06.11.2015 11:02
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Tee retki metsään, ja hyödynnä suppilovahverot villisti osana itsetehtyä jäätelöä!

Suppilovahveroita löytyy Suomen metsistä vielä pienen pakkasen purtuakin. Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen suosittelee kokeilunhaluisia lisäämään metsien ilmaista herkkua jäätelöön.

Sienet maistuvat myös jäätelössä

Itsetehtyyn jäätelöön saa helposti twistiä kokeilemalla rohkeasti erilaisia raaka-aineita osana perinteistä jäätelöreseptiä. Hellapoliisi suosittelee karistamaan ennakkoluulot ja kokeilemaan rohkeasti sieniä osana jäätelöä.

– Syksyn sienisadon myöhäiset ilostuttajat, suppilovahverot maistuvat myös jälkiruokana. Yllätä perhe tai ystävät ja tarjoa syksyn juhlahetkiin sopivaa suppilovahveroilla maustettua jäätelöä, Hellapoliisi vinkkaa.

Katso Hellapoliisin suppilovahverojäätelön resepti täältä!

Tuoreimmat aiheesta

Sienet