Syksyn erikoisin jälkiruokavinkki: Mausta jäätelö sienillä

suppisjade
Suppilovahverot sopivat jäätelön mausteeksi.

Tee retki metsään, ja hyödynnä suppilovahverot villisti osana itsetehtyä jäätelöä!

Suppilovahveroita löytyy Suomen metsistä vielä pienen pakkasen purtuakin. Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen suosittelee kokeilunhaluisia lisäämään metsien ilmaista herkkua jäätelöön.

Sienet maistuvat myös jäätelössä

Itsetehtyyn jäätelöön saa helposti twistiä kokeilemalla rohkeasti erilaisia raaka-aineita osana perinteistä jäätelöreseptiä. Hellapoliisi suosittelee karistamaan ennakkoluulot ja kokeilemaan rohkeasti sieniä osana jäätelöä.

– Syksyn sienisadon myöhäiset ilostuttajat, suppilovahverot maistuvat myös jälkiruokana. Yllätä perhe tai ystävät ja tarjoa syksyn juhlahetkiin sopivaa suppilovahveroilla maustettua jäätelöä, Hellapoliisi vinkkaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja