Syksyn erikoisin jälkiruokavinkki: Mausta jäätelö sienillä
Tee retki metsään, ja hyödynnä suppilovahverot villisti osana itsetehtyä jäätelöä!
Suppilovahveroita löytyy Suomen metsistä vielä pienen pakkasen purtuakin. Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen suosittelee kokeilunhaluisia lisäämään metsien ilmaista herkkua jäätelöön.
Sienet maistuvat myös jäätelössä
Itsetehtyyn jäätelöön saa helposti twistiä kokeilemalla rohkeasti erilaisia raaka-aineita osana perinteistä jäätelöreseptiä. Hellapoliisi suosittelee karistamaan ennakkoluulot ja kokeilemaan rohkeasti sieniä osana jäätelöä.
– Syksyn sienisadon myöhäiset ilostuttajat, suppilovahverot maistuvat myös jälkiruokana. Yllätä perhe tai ystävät ja tarjoa syksyn juhlahetkiin sopivaa suppilovahveroilla maustettua jäätelöä, Hellapoliisi vinkkaa.
Katso Hellapoliisin suppilovahverojäätelön resepti täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa