Paras sienikastike! Katin ohjeella valmistat helposti kermaisen soosin

0:48 Paras sienikastike: Näin helposti teet ihanan soosin suppilovahveroista
KATSO VIDEO: Näin teet helposti sienikastikkeen.

Suppilovahverokastike valmistuu todella helposti Katin ohjeella.

Oletko jo säilönyt syksyn maut talteen ja pakastanut esimerkiksi suppilovahveroita? Suppilovahveroiden satokausi on tyypillisesti elokuun lopusta joulukuuhun, pysyvän lumen ja kovien pakkasten tuloon asti. Lumettomasta metsästä voit siis edelleen tehdä sienilöytöjä. 

Jos vielä löydät sieniä metsästä, kannattaa ne säilöä helposti pakastamalla.

– Pakasta niitä talvea varten kuumentamalla rasvattomalla pannulla. Kutistuessaan sienet vievät vähemmän tilaa pakastimessa, ja käytössäsi on aina helposti herkullisia sieniä. Muista kirjoittaa pakastepussiin vuosiluku ja mitä sieniä pussi sisältää, Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen vinkkaa.

Suppilovahveroista voit valmistaa esimerkiksi kermaisen sienikastikkeen. Se maistuu sellaisenaan perunoiden kaverina tai lihan, kalan ja kanan seurana.

Katso videolta, miten helppo sienikastike valmistetaan ja nappaa ohje: Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja