Erilaiset broilerista valmistettavat ateriat ovat monelle arjen luottoruokia. Tässä yksi helppo vaihtoehto arjen pelastajaksi.
Broilerinfileistä ja muutamasta muusta raaka-aineesta valmistuu helposti ja nopeasti maistuva koko perheen arkiruoka. The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Kelli Fosterin mielestä paneroidut broilerinfileet ovat klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista.
– Mehukkaita fileitä rapealla kuorruttella on vain rakastettava. Tässä versiossa yhdistetään valkosipulijauhe ja parmesaanijuusto kuorrutteeseen ja lopputuloksena saadaan vastustamattomia broilerinfileitä, joita koko perhe palvoo, Foster kirjoittaa.
LUE MYÖS: Joko testasit Suomen himotuimman kanaruoan? Helppo valmistaa, koukuttavan hyvää!
Broilerinfileiden leivitys onnistuu tässä reseptissä erityisen helposti. Et tarvitse perinteiseen tyyliin kolmea erillistä kulhoa, jossa on korppujauhoja, vehnäjauhoja ja munaa. Sen sijaan broilerinfileet laitetaan suljettavaan minigrip-pussiin, jossa on myös majoneesia ja munaa. Sen jälkeen fileet siirretään toiseen pussiin, joka pitää sisällään leivityksen ainekset. Pyörittele, sekoittele ja paista uunissa.
Parmesaanilla ja valkosipulilla leivitetyt broilerinfileet
3,5 dl pankojauhoja
1 muna
2 dl majoneesia
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl suolaan
800 g broilerinfileitä
2,5 dl parmesaaniraastetta
2 tl valkosipulijauhetta