Supermehevää, edullista ja herkullista lihaa: Tätä kannattaa kokeilla!

Oletko sinä koskaan valmistanut ruokaa possunposkista? Sivumaku-blogin Jani Kinnunen grillasi tästä edullisesta ruhonosasta mehevän illallisen. Samalla grillissä tirisi myös possun pluma. 

Perinteisten ruhonosien lisäksi kauppojen lihavalikoimaan on alkanut ilmestyä myös hieman erikoisempia vaihtoehtoja. Sivumaku-blogin Jani Kinnunen nappasi ruokakaupasta ostoskoriinsa possunposkia ja plumaa. 

– Possunposket ovat olleet kauppahallien valimoimassa jo vuosia, mutta niitä alkoi ilmestyä myös Snellmannin paketoimina. Kesän uutuuksiin kuului myös possun etuselästä otettu maukas kappale, pluma. Tämä ei ole mainosbloggaus, mutta hatunnosto uusille ruhonosille, joita alkaa ilmestyä vakuumiinkin pakattuna ympäri Suomea. Ovat kaiken lisäksi edullisia, noin kympin kilo, Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kirjoittaa.

Kinnunen päätti yhdistää posken ja pluman samaan ruokaan. 

– Ideana on marinoida ja siten samalla esikypsentää lihoja ja lopuksi grillata ne varsin nopeasti. Marinadi mehevöittää ja mureuttaa, grillaus tuo esiin pehmeän suloisen, reunoilta sopivasti kärtsänneen lihan maun.

Kokeile itse ja nappaa Sivumaku-blogista resepti: Grillattu porsaan poski ja pluma paprikapyreen ja yrttivinegretin kera

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja