Supermaukasta broileria: Suosittu ruoka valmistuu helposti edullisesta ruhonosasta!

Paahdettua broileria perulaisittain korianterikastikkeen kera.

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa herkullista broileria perulaisittain.

Jos kaipaat hieman vaihtelua arjen broileriruokaresepteihin, kokeile Sivumaku-ruokablogin herkullista reseptiä.

–  Raikas ja maukas kanaruoka perulaisin sävyin. Pollo a la Brasa kuuluu Perun suosituimpiin ruokiin. Valmistus on helppoa, mutta marinointiin täytyy varata aikaa kahdesta tunnista yön yli. Sitten vain uuniin ja sillä aikaa kastikeainekset blenderiin, Jani Kinnunen kirjoittaa.

Kinnunen suosittelee hyödyntämään reseptissä kokonaista broileria, mutta myös edulliset broilerinkoivet käyvät.

– Itse rakastan broilerin koipia ja ne ovat valmiita paloja, joten käytin niitä. Ovat myös edullisinta osaa. Paahdetun kanan rapsakka kuori… Love it!

Katso perulaisittain valmistetun broilerin resepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!