Mainos

Supermarketin loistava oivallus – uudenlaista salaattitiskiä hehkutetaan ympäri maailmaa

Uusiseelantilainen supermarket niittää huomiota sosiaalisessa mediassa ympäri maailmaa uudenlaisen salaattitiskinsä ansiosta.

Salaattibaarit kovassa nousussa ympäri maailmaa, ja myös Suomessa useissa ruokakaupoissa on nykyään salaattibaareja, joista voi valita suosikkitäytteitään omatoimisesti. Uudessa-Seelannissa The New World -supermarketketjun myymälöissä ajatus salaattibaarista on viety entistä pidemmälle.

Salaattia irtokarkkihyllystä

Hamiltonissa ja Taurangassa, Uudessa-Seelannissa sijaitsevissa ruokakaupoissa salaattitarpeita on tarjolla asiakkaille samanlaisessa hyllyssä kuin irtokarkkeja – valmiiksi pilkottuina. Ajatus on salaattibaareista tuttu: jokainen voi valita lautaselleen juuri niitä raaka-aineita – ja juuri niin paljon – kuin itse haluaa.

Hamiltonilaisen The New World -supermarketin omistaja Chris Grace kertoo, että salaattibaari vastaa hyvin monenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. Grace on hyvillään siitä, että irtomyyntinä myytyjen raaka-aineiden ostaminen vaikuttaa todennäköisesti suotuisasti jätteen määrän vähentymiseen, kun kerralla ei tarvitse ostaa suurta määrää tiettyä raaka-ainetta.

– Tästä voidaan valita kutakin erilaista raaka-ainetta tasan oman tarpeen mukaan: valitsi sitten sieniä, kesäkurpitsaa, kurkkua tai jotain muuta. Toinen asia on se, että enää ei tarvitse myöskään vaivautua pilkkomaan esimerkiksi kurpitsoja tai kukkakaalia, Grace toteaa.

Kaikki vihannekset myydään salaattitiskissä hieman yli kuuden euron kilohintaan. Kaikki tuotteet vaihdetaan kokonaan kolmen päivän välein.

Lähde: Mashable.com

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja