Markettiketjussa täytettiin koronaviruksen tyhjentämät salaattibaarit nerokkaalla tavalla: Olutta, viinaa ja karkkeja

salaattibaari
Shutterstock, Supachai Pakdeesrisakda

Koronavirus on pakottanut ruokakaupat tyhjentämään salaattibaarinsa myös Yhdysvalloissa. Eräässä amerikkalaisessa kaupassa keksittiin tyhjälle salaattibaarille muuta käyttöä.

Yhdysvaltain Missourissa sijaitsevassa Dierbergs Markets -ruokakaupassa täytettiin tyhjä salaattibaari luovasti. Salaattibaariin ladottiin kurkkujen, tomaattien ja lehtisalaatin sijaan pieniä viinapulloja, olutta, muroja ja karkkeja. Asiasta uutisoi CNN.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Dierbergs Markets on ruokakauppaketju, joiden myymälöitä sijaitsee eri puolilla Yhdysvaltoja. Ketjun muissakin myymälöissä on täytetty salaattibaari muilla tuotteilla sen sijaan, että niiden annettaisiin olla tyhjillään. Ketjun salaattibaarit ovat olleet suljettuina maaliskuusta lähtien.

– Emme antaneet kriisin tulla työntekijöidemme luovuuden tielle, kommentoi Dierbergs Marketsin markkinoinnin varapäällikkö Jamie Collins.

Collins kertoo ketjun yrittäneen tilata salaattibaariin aluksi muita tuoretuotteita, mutta sen epäonnistuessa he keksivät täyttää salaattibaarit olut- ja viinapulloilla.

Eri myymälöissä salaattibaareista on tehty muun muassa tiki-baareja, murobaareja ja energiabaareja.  

Lähde: CNN

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!