Markettiketjussa täytettiin koronaviruksen tyhjentämät salaattibaarit nerokkaalla tavalla: Olutta, viinaa ja karkkeja

salaattibaari
Shutterstock, Supachai Pakdeesrisakda

Koronavirus on pakottanut ruokakaupat tyhjentämään salaattibaarinsa myös Yhdysvalloissa. Eräässä amerikkalaisessa kaupassa keksittiin tyhjälle salaattibaarille muuta käyttöä.

Yhdysvaltain Missourissa sijaitsevassa Dierbergs Markets -ruokakaupassa täytettiin tyhjä salaattibaari luovasti. Salaattibaariin ladottiin kurkkujen, tomaattien ja lehtisalaatin sijaan pieniä viinapulloja, olutta, muroja ja karkkeja. Asiasta uutisoi CNN.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Dierbergs Markets on ruokakauppaketju, joiden myymälöitä sijaitsee eri puolilla Yhdysvaltoja. Ketjun muissakin myymälöissä on täytetty salaattibaari muilla tuotteilla sen sijaan, että niiden annettaisiin olla tyhjillään. Ketjun salaattibaarit ovat olleet suljettuina maaliskuusta lähtien.

– Emme antaneet kriisin tulla työntekijöidemme luovuuden tielle, kommentoi Dierbergs Marketsin markkinoinnin varapäällikkö Jamie Collins.

Collins kertoo ketjun yrittäneen tilata salaattibaariin aluksi muita tuoretuotteita, mutta sen epäonnistuessa he keksivät täyttää salaattibaarit olut- ja viinapulloilla.

Eri myymälöissä salaattibaareista on tehty muun muassa tiki-baareja, murobaareja ja energiabaareja.  

Lähde: CNN

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja