Superleipurit Linnea ja Zanni paljastavat pahimman virheen, jonka voit tehdä täytekakun kanssa: "Kaikki menee silloin pieleen"

0:54 Pahimmat mokat, jotka voit tehdä täytekakun leipomisen kanssa

Marraskuussa starttaavan uuden Koko Suomi leipoo -tuotantokauden kilpailijat vierailivat Viiden jälkeen -ohjelmassa isänpäivän kynnyksellä ja paljastivat parhaat vinkkinsä täytekakun leivontaan.

Yllä olevalla videolla Linnea ja Zanni kertovat pahimman täytekakkuvirheen.

Pian alkavan Koko Suomi leipoo -ohjelman kisaajat, superleipurit Linnea Weckström ja Zanni Azizi antoivat omat vinkkinsä täytekakun leivontaan Viiden jälkeen -ohjelmassa torstaina. 

Koko Suomi leipoo MTV3-kanavalla 16.11. kello 20 alkaen

Molemmat leipurit olivat yhtä mieltä siitä, että täytekakun leivonta kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. 

– Semmoinen niksi, että kannattaa kananmunat ja sokeri vaahdottaa todella hyvin. Varaa aikaa ja tee pohja jo edellisenä päivänä. Silloin kakun leikkaaminen on helpomaa, Zanni Azizi sanoi.

– Tee pohja jo vaikka kolme päivää etukäteen mieluummin, Linnea Weckström lisäsi. 

Näin parannat täytekakkua entisestään

Zanni antoi myös vinkkejä täytekakun maun parantamiseen: esimerkiksi sitrushedelmien kuoria hyödyntämällä voi tuoda kakkuun kaivattua raikkautta.

– Jos haluaa sen sijaan tekstruuria,  niin voi laittaa paahdettuja pähkinöitä täytteeseen kakun väliin. Olen myös ehdottomasti sitä mieltä, että kannattaa itse tehdä hilloja. Ne voi maustaa haluamallaan tavalla, Zanni vinkkasi.

Kaksikolta kysyttiin myös pahinta virhettä täytekakun valmistuksessa ja Linnealla oli tähän selkeä vastaus. Vastauksen voit katsoa yllä olevalta lyhyeltä videolta. 

– Kaikki menee silloin pieleen, Linnea perusteli. 

Mitä kermaa kakkuun kuuluu laittaa? Mikä on pahin virhe, minkä voi täytekakun tekemisessä tehdä? Katso alta Zannin ja Linnean koko haastattelu:

8:09

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja