Mainos

Superjuoma, joka karkottaa flunssan – valmista itse tehokas vitamiinipommi!

Säiden kylmetessä moni kärsii flunssan oireista, joita voi pyrkiä karkottamaan nauttimalla vastustuskykyä vahvistavia raaka-aineita. Kenties helpoin tapa nauttia flunssaa torjuvista ominaisuuksistaa tuttuja raaka-aineita on sekoittaa ne terveelliseksi juomaksi.

Valkosipulia, inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa – näistä raaka-aineista on syksyn terveellisin juoma tehty. Torju flunssa ja valmista itse terveellinen vitamiinipommi, joka vahvistaa vastustuskykyä.

Valkosipulilla on puhdistettu haavoja, helpotettu yskää ja torjuttu vilustumista jo vuosituhansien ajan. Toiset uskovat, että valkosipulin sisältämä rikkivety voi olla jopa 100 kertaa tehokkaampaa kuin moni yleinen antibiootti.

Inkivääri tunnetaan niin ikään sen terveysvaikutusten vuoksi. Sen sanotaan muun muassa lievittävän tulehduksia ja helpottavan yskää.

Sitruuna sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka parantaa vastustuskykyä ja ehkäisee flunssaa.

Hunajassa on niin ikään ominaisuuksia, kuten lukuisia mineraaleja, jotka tehostavat kehon vastustuskykyä – ja joiden uskotaan pitävän terveenä.

Flunssankarkottaja

1 litra vettä
puolikas sitruuna
yksikyntinen valkosipuli
n. 2 cm pala inkivääriä
hunajaa

Keitä vesi. Leikkaa sitruuna lohkoiksi ja purista sitruunanpaloista mehu kuuman veden joukkoon. Laita sitruunanpalaset tämän jälkeen kuorineen veden joukkoon.

Pilko valkosipuli suurikokoiseksi hakkeeksi. Siivuta inkivääri. sekoita valkosipuli ja inkivääri juoman joukkoon.

Anna juoman hautua noin 15 minuuttia.

Kaada juoma lasiin tai mukiin ja lisää joukkoon hunajaa. Nauti kuumana.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja