Superherkullinen nuudeliwokki, joka toimii taatusti: "Jos et ole vielä uskaltanut kokkailla thairuokaa, tästä on turvallista aloittaa"

SIVUMAKUnuudeliwokki
Sivumaku-bloggarin resepti on helppo, mutta maukas. Shutterstock

Sivumaku-bloggarin nuudeliwokki on helppo ja maukas ruokalaji, joka maistuu niin aloittelevalle, kuin jo pitkään ruokaa laittaneelle kotikokille. 

Jauhelihaa, katkarapuja ja yrttejä sisältävä nuudeliwokki on helposti ja nopeasti valmistuva ateria, joka onnistuu taatusti myös aloittelevankin kokin käsistä. 

– Jos et ole vielä uskaltanut kokkailla thairuokaa, tästä on turvallista aloittaa. Jos thairuoka on jo tuttua, tämä ruoka uppoaa varmasti. Siinä on kaikki thaikeittiön olennaiset elementit ja makuja voi säätää helposti, Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen kertoo.

Tässä reseptissä käytetään kaikkia thai-keittiön kulmakiviä: limeä, chiliä, kalakastiketta, soijaa, inkivääriä, korianteria ja minttua. Taannoin eksoottisiksi raaka-aineiksi luokiteltuja ainesosia löytyy nykyisin lähes joka marketista, jota thairuoan kokkailu ei jää ainakaan raaka-aineista kiinni. 

Thaityylisen nuudeliwokin reseptin löydä Sivumaku-blogista

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja