Mainos

Superherkullinen nuudeliwokki, joka toimii taatusti: "Jos et ole vielä uskaltanut kokkailla thairuokaa, tästä on turvallista aloittaa"

Sivumaku-bloggarin nuudeliwokki on helppo ja maukas ruokalaji, joka maistuu niin aloittelevalle, kuin jo pitkään ruokaa laittaneelle kotikokille. 

Jauhelihaa, katkarapuja ja yrttejä sisältävä nuudeliwokki on helposti ja nopeasti valmistuva ateria, joka onnistuu taatusti myös aloittelevankin kokin käsistä. 

– Jos et ole vielä uskaltanut kokkailla thairuokaa, tästä on turvallista aloittaa. Jos thairuoka on jo tuttua, tämä ruoka uppoaa varmasti. Siinä on kaikki thaikeittiön olennaiset elementit ja makuja voi säätää helposti, Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen kertoo.

Tässä reseptissä käytetään kaikkia thai-keittiön kulmakiviä: limeä, chiliä, kalakastiketta, soijaa, inkivääriä, korianteria ja minttua. Taannoin eksoottisiksi raaka-aineiksi luokiteltuja ainesosia löytyy nykyisin lähes joka marketista, jota thairuoan kokkailu ei jää ainakaan raaka-aineista kiinni. 

Thaityylisen nuudeliwokin reseptin löydä Sivumaku-blogista

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja