Suosikkikarkki ja klassikkolimu yhdistyivät – Fazerilta ja Hartwallilta ennennäkemätön veto: "Monen toivomuslistalla"

Ässä Mix Hartwall Fazer
Hartwallin limonadi ja Fazerin Ässä Mix yhdistyivät. Hartwall/Fazer

Hartwall ja Fazer tekevät historiaa lyömällä ensimmäistä kertaa hynttyyt yhteen. Yhteistyön tuloksena syntyi uusi virvoitusjuoma. 

Syksy tuo tullessaan ennennäkemättömän virvoitusjuomauutuuden, joka yhdistää Hartwallin limonadin ja Fazerin Ässä Mix -karkit. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Hartwall ja Fazer lanseeraavat yhteistyössä tuotteen.

–  Molemmat ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja tuttuja monen sukupolven herkuttelu- ja juhlahetkistä. Hartwallin ja Fazerin yhteistyö on historiallinen ja ensimmäinen laatuaan, kertoo Hartwallin markkinointijohtaja Matti Ristola.

Limussa maistuu musta, vihreä ja violetti karkki 

Moni syö Ässä Mix -karkkeja yhdistelemällä eri värisiä karamelleja ja luomalla siten uusia makuyhdistelmiä. Uuteen virvoitusjuomapulloon hyppäsi kolmen värisiä Ässä Mix -karkkeja: mustia, vihreitä ja violetteja.

– Jokaisella on oma suosikkinsa Ässä Mix -karamellien maku- ja väriyhdistelmistä – tämä kombo on meidän lempiversiomme, Ristola kertoo.

Sokeria piisaa: Uutuuslimu sisältää peräti 11 grammaa sokeria per 100 millilitraa juomaa. Yhdessä puolen litran pullossa on siis 55 grammaa sokeria eli noin 21 sokeripalaa. 

Hartwall ja Fazer kuuntelevat molemmat kuluttajien toiveita herkällä korvalla. Yhteistyönä syntynyt juomauutuus onkin osoitus kuluttajien ideoiden ja mieltymysten toteuttamisesta.

– Karkilta maistuvat juomat ovat nousseet esiin monen toivomuslistalla. Lisäksi ihmiset kaipaavat syksyn kekkereihin jännittävän makuisia ja juhlapöytään väriä tuovia tarjottavia, Ristola sanoo.

Klassikkoherkuilla pitkä historia

Hartwall Limonadi -tuoteperheen vanhimman reseptin, Hartwall Limonadi Omenan, juuret juontavat aina välirauhan ajoille 1940-luvulle. Hartwall Limonadi -tuoteperheeseen kuuluvat myös vadelman ja päärynän makuiset juomat.

Fazerin Ässä Mix -makeissekoitus lanseerattiin puolestaan vauhdikkaalla 1980-luvulla, ja se nousi heti monen suomalaisen suosikiksi. Karkkipussista löytyy viisi eri makuista ja eri väristä karamellia.

Kaksi klassikkoa yhdistävää uutuutta on saatavana 1,5 litran ja puolen litran pakkauksissa syyskuusta alkaen aina huhtikuuhun 2020 saakka.

***

Miten Fazerin Turkinpippurit tehdään? Katso videolta:

2:15

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja