Huomio karkki- ja suklaahirmut! Cloetta paljasti syksyn uutuustuotteensa – joukossa uusi Tupla-patukka

0:23 Tiedätkö, miten Tupla-patukka avataan oikein?
Tiedätkö, miten Tupla-patukka avataan oikein?

Makeisvalmistaja Cloetta paljasti syksyn makeisuutuustuotteensa. Uutuuksien joukossa on muun muassa uusi Tupla-patukka. 

Kerroimme aiemmin Fazerin syksyn makeisuutuuksista, joiden joukossa on muun muassa paluun tekevä retrotuote Tofferina. Tofferina-patukka oli myynnissä 1980- ja 1990-lukujen taitteessa. Toffeetäytteisen Tofferina-suklaan kääre ei ole enää entisensä, vaan suklaa palaa takaisin Karl Fazer -patukkasarjassa.

Uusi minttuinen Tupla-patukka

Nyt uutuustuotteensa on paljastanut myös makeisvalmistaja Cloetta. Uutuuksien joukossa on muun muassa uusi makuvariantti suosittuun Tupla-patukkasarjaan. Perinteistä Tupla-patukkaa on valmistettu 1960-luvulta saakka ja nyt tuotesarjaan lanseerataan mintunmakuinen suklaapatukka.  Uuden maitosuklaalla ja riisikrispeillä kuorrutetun Tupla-patukan sisus on kaakaonougatia päällystettynä minttutoffeekerroksella.

Karkkipussihyllyyn sen sijaan lanseerataan muun muassa uusi Tv Mix Choco -makeissekoitus, joka sisältää suklaakarkkeja viinikumeja sekä lakua. Hyvää Makupaasta -pussisarjaan on tulossa uusia vähemmän sokeria sisältäviä uutuuksia, joissa sokereita on korvattu pääasiassa makeutta tuovilla kuiduilla. Sarjaan lanseerataan muun muassa salmiakkinen karkkipussi, joka sopii myös vegaaneille. 

Uusi ColaCola-täytelaku täydentää puoletaan Cloettan tuttua Bis-Suku-Mint -täytelakuperhettä. Cloettan uutuudet ovat kaupoissa syyskuussa. 

Lähde: Cloetta

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja