Mainos

Huomio karkki- ja suklaahirmut! Cloetta paljasti syksyn uutuustuotteensa – joukossa uusi Tupla-patukka

Makeisvalmistaja Cloetta paljasti syksyn makeisuutuustuotteensa. Uutuuksien joukossa on muun muassa uusi Tupla-patukka. 

Kerroimme aiemmin Fazerin syksyn makeisuutuuksista, joiden joukossa on muun muassa paluun tekevä retrotuote Tofferina. Tofferina-patukka oli myynnissä 1980- ja 1990-lukujen taitteessa. Toffeetäytteisen Tofferina-suklaan kääre ei ole enää entisensä, vaan suklaa palaa takaisin Karl Fazer -patukkasarjassa.

Uusi minttuinen Tupla-patukka

Nyt uutuustuotteensa on paljastanut myös makeisvalmistaja Cloetta. Uutuuksien joukossa on muun muassa uusi makuvariantti suosittuun Tupla-patukkasarjaan. Perinteistä Tupla-patukkaa on valmistettu 1960-luvulta saakka ja nyt tuotesarjaan lanseerataan mintunmakuinen suklaapatukka.  Uuden maitosuklaalla ja riisikrispeillä kuorrutetun Tupla-patukan sisus on kaakaonougatia päällystettynä minttutoffeekerroksella.

Karkkipussihyllyyn sen sijaan lanseerataan muun muassa uusi Tv Mix Choco -makeissekoitus, joka sisältää suklaakarkkeja viinikumeja sekä lakua. Hyvää Makupaasta -pussisarjaan on tulossa uusia vähemmän sokeria sisältäviä uutuuksia, joissa sokereita on korvattu pääasiassa makeutta tuovilla kuiduilla. Sarjaan lanseerataan muun muassa salmiakkinen karkkipussi, joka sopii myös vegaaneille. 

Uusi ColaCola-täytelaku täydentää puoletaan Cloettan tuttua Bis-Suku-Mint -täytelakuperhettä. Cloettan uutuudet ovat kaupoissa syyskuussa. 

Lähde: Cloetta

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja