Mainos

Suomalaista giniä ja mallasviskiä USA:n markkinoille: "Täältä tulevat tuotteet kiinnostavat"

Lukuisia alan palkintoja pokannut Teerenpeli on avannut myynnin Yhdysvaltojen markkinoille. Yhtiö uskoo suomalaistuotteiden kiinnostavan myös Atlantin toisella puolella. 

Vaikka lupaprosessit ovat venyttäneet maailmanvalloitusta, Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy lähetti vihdoin helmikuun alkupuolella ensimmäisen lähetyksensä Yhdysvaltoihin. New Yorkiin matkanneessa lähetyksessä maailmalle lähti Teerenpelin oman tislaamon tuotteita, PyyGin -giniä ja Distiller´s Choice Kaski -mallasviskiä.

Kyseinen lähetys on samalla myös Teerenpelin Tislaamon suurin ulkomaan kertalähetys.  

Viennin odotetaan kasvavan myös tulevaisuudessa

Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja Anssi Pyysing uskoo, että Yhdysvalloissa käynnissä oleva vahva pientislaamotuotteiden kysyntä on omiaan vahvistamaan kiinnostusta myös Teerenpelin tuotteita kohtaan.

USA:n markkinoita varten Teerenpeli mukautti muun muassa vientiin valikoitujen tuotteiden pullokoon ja etiketit. 

– Suomi ja Pohjoismaat ja täältä tulevat tuotteet kiinnostavat ihmisiä ja uskomme tämän olevan kasvava trendi maailmalla, Pyysing kertoo.

Teerenpelin tuotteiden viennin odotetaan kasvavan lähitulevaisuudessa etenkin viskien kohdalla. Tällä hetkellä juomia viedään jo yli kymmeneen maahan, joista kaukaisimmat vientikohteet ovat Australia ja Hong Kong. 

Lähde: Teerenpeli 

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja