Suomalaista giniä ja mallasviskiä USA:n markkinoille: "Täältä tulevat tuotteet kiinnostavat"

teerenpeli kaski
Teerenpelin Tislaamon viskiä ja giniä on lähetetty myyntiin nyt myös Yhdysvaltoihin. Teerenpeli

Lukuisia alan palkintoja pokannut Teerenpeli on avannut myynnin Yhdysvaltojen markkinoille. Yhtiö uskoo suomalaistuotteiden kiinnostavan myös Atlantin toisella puolella. 

Vaikka lupaprosessit ovat venyttäneet maailmanvalloitusta, Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy lähetti vihdoin helmikuun alkupuolella ensimmäisen lähetyksensä Yhdysvaltoihin. New Yorkiin matkanneessa lähetyksessä maailmalle lähti Teerenpelin oman tislaamon tuotteita, PyyGin -giniä ja Distiller´s Choice Kaski -mallasviskiä.

Kyseinen lähetys on samalla myös Teerenpelin Tislaamon suurin ulkomaan kertalähetys.  

Viennin odotetaan kasvavan myös tulevaisuudessa

Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja Anssi Pyysing uskoo, että Yhdysvalloissa käynnissä oleva vahva pientislaamotuotteiden kysyntä on omiaan vahvistamaan kiinnostusta myös Teerenpelin tuotteita kohtaan.

USA:n markkinoita varten Teerenpeli mukautti muun muassa vientiin valikoitujen tuotteiden pullokoon ja etiketit. 

– Suomi ja Pohjoismaat ja täältä tulevat tuotteet kiinnostavat ihmisiä ja uskomme tämän olevan kasvava trendi maailmalla, Pyysing kertoo.

Teerenpelin tuotteiden viennin odotetaan kasvavan lähitulevaisuudessa etenkin viskien kohdalla. Tällä hetkellä juomia viedään jo yli kymmeneen maahan, joista kaukaisimmat vientikohteet ovat Australia ja Hong Kong. 

Lähde: Teerenpeli 

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja