Suomalaiset sekosivat Vihreät kuulat -kekseistä: Nyt tulevat myös uudet Dominot!

Domino keksit fazer jaffa vihreät kuulat
Fazerin uutuuskeksejä. MTV

Keksien ystäville on luvassa jouluisia uutuuksia ainakin Fazerilta.

MTV:n Makuja.fi kertoi jo toukokuussa Fazerin aikeista lanseerata Vihreän kuulan makuiset Jaffa-keksit. Kahta klassikkoa yhdistävä tuote sai somekansan hullaantumaan, kun turkulaisen K-marketin kauppias kertoi Facebook-sivuillaan uutuuskeksistä.

Uudet Jaffa-keksit MTV:n makutestissä. 

Nyt Fazerilta vahvistetaan, että Vihreät kuulat -keksit saapuvat kauppoihin lokakuussa. Samalla on luvassa myös muita jouluisia tuotelanseerauksia. Domino-keksien ystäville on tulossa piparkakun makuinen uutuusversio klassikosta sekä Talvilajitelma-nimellä kulkeva pakkaus, joka sisältää tiramisun, kardemumman sekä vaniljan makuisia Domino-keksejä.

Myös muut keksivalmistajat ovat lanseeranneet syksylle uutuustuotteita ja makuja. Kansainvälisesti tunnettu keksibrändi Oreo toi muun muassa markkinoille uudet mintun makuiset keksit sekä perinteiset Oreot tuplatäytteellä.

***

0:44

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja