Suomalaiset pizzanrakastajat kirjoittivat kirjan siitä, miten kuka tahansa voi oppia paistamaan täydellistä pizzaa kotonaan.
Uunituoreessa Pizzanpaistajat – minustako mestaripaistaja? -teoksessa (Readme 2021) uppoudutaan pizzakulttuuriin, erilaisiin pizzatyyleihiin sekä pizzanpaistovinkkeihin. Kirjan ovat kirjoittaneet Pizzanpaistajat ry:n aktiivijäsenet, mutta merkittävä osa teoksen tietosisällöstä on peräisin Pizzanpaistajat -Facebook-ryhmän jäseniltä.
Pizzanpaistajat – minustako mestaripaistaja? -kirjassa (Readme 2021) paljastetaan muun muassa maukkaan pizzataikinan ja tomaattikastikkeen salat. Vaatimustasoa nostetaan pikkuhiljaa ja makumatkan aikana lukija pääsee ottamaan haltuun useita erilaisia pizzatyylejä. Esittelyssä on myös erilaiset välineet ja pizzauunit.
Readme
Vaikka moni pizzahifistelijä puhuukin erilaisten tarkoitusta varten kehiteltyjen pizzauunien puolesta, voi myös tavallisella kotiuunilla saada Pizzanpaistajien mukaan aikaiseksi erinomaista pizzaa.
– Kotiuunissa paistamista voi viritellä ja tehostaa monilla tavoilla. Pizzakiven ja paistoteräksen lisäksi voidaan käyttää esimerkiksi valurauta- tai hiiliteräspannua, kirjassa vinkataan.

