6:22

Suomalainen alkoholituote tekee historiaa! Tyrnäväläisvodka valittiin Formula 1 -kisojen viralliseksi yhteistyökumppaniksi

Tyrnäväläisen Shaman Spirits Oy:n valmistama Laplandia Vodka on valittu tulevan viikonlopun Singaporen F1-kisan viralliseksi yhteistyökumppaniksi.

Videolla baarimestari Jan Lindgren opastaa helppotekoisten juomien saloihin. 

Yhteistyö maailman suosituimman autourheilutapahtuman yhteydessä tarkoittaa sitä, että Laplandiaa saa kaikista kisa-alueella olevista yritysaitioista.

Koskaan aikaisemmin suomalainen alkoholituote ei ole saavuttanut vastaavaa näkyvyyttä ja saatavuutta kyseisen autourheilutapahtuman yhteydessä.

Tuote tunnetuksi niin paikallisille kuin kisaturisteille

Yhtiön toimitusjohtaja Ilpo Sulkalan mukaan yhteistyökumppaniksi valikoituminen on valtavan hieno tunnustus, joka kertoo omaa kieltään tuotteiden laadusta. Näkyvyydellä on Sulkalan mukaan erityisen hyvä ajoitus myös markkinoinnin kannalta, sillä yhtiön vienti Aasiaan on laajenemassa Singaporen, Hongkongin, Vietnamin ja Kiinan lisäksi myös Australiaan ja Uuteen Seelantiin.

– Aasialaiset ovat autourheilun ystäviä, ja noissa yritysaitioissa tavoitetaan heidän lisäkseen myös huomattava määrä muita kansainvälisiä bisnesihmisiä ympäri maailman, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Ilpo Sulkala.

Singaporen valtion omistaman Singapore Tourist Bureaun Sky Suite -aitiossa suomalaisyrityksellä on oma promopiste, jossa tarjolla ovat kaikki Laplandia Vodka -sarjan tuotteet.

– Tuossa aitossa vieraina ovat muun muassa kansainvälinen lehdistöväki, Singaporen valtion ministereitä, poliitikkoja sekä muita arvovaltaisia vieraita.

F1-kisa-alueen lisäksi Singaporessa on 5–6 Laplandian promopistettä eri puolilla kaupunkia tekemässä tuotetta tunnetuksi niin paikallisille ihmisille kuin kisaturisteillekin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja