Valtaisa juttu: suomalaisvesi näyttävästi esillä Super Bowlissa – "Meille kaikkien aikojen unelmatapahtuma"

3:43
Videolla kuvaa NFL:n välieristä.

Suomalainen Vellamo-mineraalivesi on tänä viikonloppuna esillä Super Bowlin yhteydessä.

Vesibrändin omistavan Ice Age Waterin mukaan vesi on kutsuttu tapahtuman viralliseksi vedeksi.

Vellamo-mineraalivesi on ollut esillä Super Saturdayssa. Se on NFL:n finaalipelipäivän aattona järjestettävä avajaisgaala, jonka esiintyjiin lukeutuvat tänä vuonna muun muassa Foo Fighters ja Run the Jewels.

Super Bowl pelataan sunnuntaina Atlantassa. NFL-finaalissa kohtaavat New England Patriots ja Los Angeles Rams.

Tapahtumaan pääseminen on merkittävä askel heinolalaisen mineraalivesiyhtiön Pohjois-Amerikan markkinoiden avaukselle. Ice Age Water brändää tuotettaan ekslusiiviseksi design-vedeksi.

– Olemme luonnollisesti äärimmäisen innoissamme, että tulimme kutsutuksi näin ainutlaatuiseen tapahtumaan. Vaikka meillä onkin jo kokemusta F1:n VIP-juhlista, on NFL-finaalin Super Saturday meille kaikkien aikojen unelmatapahtuma. On myös hieno nähdä, että mitä tärkeämpi juhla, sitä enemmän maailmalla kiinnitetään huomiota myös siellä tarjottavaan veteen. Super Saturdayn järjestäjät kertoivat haluavansa Vellamoa, koska olivat vaikuttuneita paitsi mausta myös tarinastamme ja pullon ulkonäöstä, kertoi tiedotteessa Ice Age Waterin toimitusjohtaja Petteri Ahonen.

Vellamon pullot on sijoitettu noin 7 000 neliömetrin kokoisen juhlatilan jokaiseen vip-pöytään. Juhlatelttaan on ollut määrä nousta Vellamon omia promootiopisteitä ja alueella on ollut tarkoitus kiertää promootiohenkilöitä tarjoilemassa Vellamo-pulloja janoiselle juhlakansalle sekä kannustamassa heitä some-kuviin.

– Tämän tason tapahtumassa aivan kaikki järjestelyt ja yksityiskohdat ovat maailman huippuluokkaa, joten myös me panostamme Vellamon esillepanoon juhlassa. Aiempien vuosien tapahtumista materiaalia nähneenä odotamme todella innolla, että pullomme osuisi jonkin kansainvälisen supertähden somekuvaan. Sellaisella on loppujen lopuksi ihan merkittävää vaikutusta uusien ovien avaukseen kansainvälisillä markkinoilla, Ahonen sanoi.

Vellamo-vesi oli esillä Singaporen F1-GP:n Amber Loungessa vuonna 2017. Ice Age Waters on vuonna 2017 perustettu panimoalan toimija, jonka pullottama mineraalivesi pumpataan Heinolan Viikinnäisissä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja