Sriracha-kastikkeesta syntyvät huikeat sipsit

sriracha
Shutterstock

Valmista trendikkäästä sriracha-kastikkeesta lastut, jotka sopivat koristeeksi ruoan päälle.

Makoisat sriracha-lastut valmistuvat helposti kotikeittiössä. Testaa tätä yksinkertaista reseptiä, kun haluat ruoan päälle koristeeksi jotain erilaista.

Tee näin: Kaada sriracha-kastiketta pellillä olevan leivinpaperin päälle ja levitä ohueksi kerrokseksi. Laita noin 95-asteiseen uuniin ja anna kypsentyä 1,5–2 tuntia. Kastike irtoaa leivinpaperilta helposti lastuina, joilla voit koristella ruoan. Näin se tapahtuu – katso video täältä!

LUE MYÖS:

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!