Sriracha-kastikkeesta syntyvät huikeat sipsit
Valmista trendikkäästä sriracha-kastikkeesta lastut, jotka sopivat koristeeksi ruoan päälle.
Makoisat sriracha-lastut valmistuvat helposti kotikeittiössä. Testaa tätä yksinkertaista reseptiä, kun haluat ruoan päälle koristeeksi jotain erilaista.
Tee näin: Kaada sriracha-kastiketta pellillä olevan leivinpaperin päälle ja levitä ohueksi kerrokseksi. Laita noin 95-asteiseen uuniin ja anna kypsentyä 1,5–2 tuntia. Kastike irtoaa leivinpaperilta helposti lastuina, joilla voit koristella ruoan. Näin se tapahtuu – katso video täältä!
LUE MYÖS:
Lähde: Buzzfeed/Instagram
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti