Mainos

Sriracha-kastikkeesta syntyvät huikeat sipsit

Valmista trendikkäästä sriracha-kastikkeesta lastut, jotka sopivat koristeeksi ruoan päälle.

Makoisat sriracha-lastut valmistuvat helposti kotikeittiössä. Testaa tätä yksinkertaista reseptiä, kun haluat ruoan päälle koristeeksi jotain erilaista.

Tee näin: Kaada sriracha-kastiketta pellillä olevan leivinpaperin päälle ja levitä ohueksi kerrokseksi. Laita noin 95-asteiseen uuniin ja anna kypsentyä 1,5–2 tuntia. Kastike irtoaa leivinpaperilta helposti lastuina, joilla voit koristella ruoan. Näin se tapahtuu – katso video täältä!

LUE MYÖS:

MTV LIFESTYLE

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja