Sriracha-kastikkeesta syntyvät huikeat sipsit

sriracha
Shutterstock

Valmista trendikkäästä sriracha-kastikkeesta lastut, jotka sopivat koristeeksi ruoan päälle.

Makoisat sriracha-lastut valmistuvat helposti kotikeittiössä. Testaa tätä yksinkertaista reseptiä, kun haluat ruoan päälle koristeeksi jotain erilaista.

Tee näin: Kaada sriracha-kastiketta pellillä olevan leivinpaperin päälle ja levitä ohueksi kerrokseksi. Laita noin 95-asteiseen uuniin ja anna kypsentyä 1,5–2 tuntia. Kastike irtoaa leivinpaperilta helposti lastuina, joilla voit koristella ruoan. Näin se tapahtuu – katso video täältä!

LUE MYÖS:

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja