Ihmiset käyttävät nyt voita todella erikoisella tavalla – täydellistä dippailuun?

voi
Voista voi valmistaa myös ilmeisesti kynttilän. Shutterstock

TikTokissa villitsee nyt erikoinen voitrendi, uutisoi muun muassa brittilehti Metro.

Videopalvelu TikTok tarjoilee säännöllisesti erilaisia viraalihiteiksi nousevia ruokaniksejä. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin kerrottu muun muassa Philipin pakasteranskalaisniksistä sekä nerokkaasta tavasta taitella tortilla.

Viimeisin videopalvelun ruokavillitys liittyy kuitenkin voihin, raportoi brittilehti Metro. TikTokissa julkaistaan nyt videoita, jossa käyttäjät tekevät voista kynttilöitä saadakseen sen sulamaan täydellisesti dippaamista varten.

Metro-lehden mukaan villityksen aloitti mahdollisesti tiktokkaaja @sooziethefoodie, joka latasi palveluun yksityiskohtaiset ohjeet voikynttilöiden tekemiseen. Videolla on jo pitkälti yli 2 miljoonaa katselukertaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Ideana on tehdä voista suorakaiteen muotoinen pötkylä, litistää se, rullata ja laittaa sitten sen keskelle syötävä sydän. Lopuksi voi muotoillaan kynttilän muotoon.

Kun kynttilän sydän palaa, voi sulaa ja keskelle jää täydellistä dippailuvoita esimerkiksi pihvin tai leivän kanssa nautittavaksi. Onko tässä sitten mitään järkeä? Päätä itse.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja