Sosiaalinen murehtija vai elämästä nauttija? Nämä asiat olutvalintasi paljastaa persoonastasi

olut maistelu lasit
Lagerin juovat ovat tutkimuksen mukaan kunnianhimoita porukkaa. Shutterstock

Tuoreen tutkimuksen mukaan persoonastasi voidaan päätellä yllättävän paljon sen perusteella, minkä oluen lasiisi mieluiten valitset.

Panimoalan yrityksen, Founders Brewing Companyn, tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että olutvalintasi voi kertoa yllättävän paljon persoonastasi. Persoonasi eroaa yllättävän paljon sen mukaan, valitsetko lasiisi mieluummin pohja- vai pintahiivaolutta; eli alea vai lageria. 

Tiesitkö, että olutpullon saa auki myös tavallisella paperilla. Artikkeli jatkuu videon alla. 


Lagerin juovat murehtivat tulevaisuutta

Tutkimuksessa tultiin muun muassa siihen tulokseen, että lagereita ja muita kevyempiä oluita juovat ovat yleensä sosiaalisia, mutta todella kunnianhimoisia ihmisiä. Lageria juovat ovat todennäköisemmin niitä, jotka haluavat lähteä viettämään ulos iltaa ystävien kanssa, kun taas ale-olutta mieluiten nauttivat löytävät itsensä todennäköisemmin kotisohvalta television äärestä.

Vaikka lager-olutta nauttivien todettiin olevan hyvin sosiaalisia, heidän todettiin kärsivän verrattain enemmän stressistä, ja heidän todettiin myös murehtivan paljon tulevaisuuttaan. Tämä saattaa selittää sillä, että kyseisen oluen juojat raportoivat tekevänsä mielellään kovasti töitä.

Ale-olutta juovien todettiin sen sijaan olevan keskivertoa mieltyneempiä työhönsä ja elämäänsä ylipäätään.

Sen lisäksi, että tutkimuksessa selvitettiin lager- ja ale-olutta juovien persoonallisuutta, siinä selvisi myös varsin mielenkiintoisia oluen juomiseen liittyviä tapoja. Parhaaksi ajaksi nauttia olutta muodostui perjantai-iltapäivä kello 16.31.

Ja lasiin valikoituva juoma on yleensä sama, sillä keskiverto olutta nauttiva henkilö ei vaihda juomatottumuksiaan neljään vuoteen.

Lähde: FoxNews

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja