Sormitekniikka ällistyttää! Avokadon kiven poistaminen onkin näin helppoa

0:58 Näin valmistuu Mörkö-pasta eli Marko "Mörkö" Anttilan kana-avokadopasta

Avokadon kiven poistamiseen ei mitä ilmeisimmin tarvitsekaan veistä. Tästä TikTok-videosta tuli valtava hitti.

Videolla: Joko olet testannut mörkö-pastan?

Miten sinä poistat avokadosta kiven? Monelle kotikokille on varmasti tuttu perinteinen veitsitekniikka: avokado halkaistaan ensin veitsen avulla, jonka jälkeen veitsi lyödään sen kiveen kiinni ja irrotetaan veistä kääntämällä.

Nyt TikTokissa hitiksi nousseella videolla näytetään, miten homma onnistuu helposti ilman veistä. Hittivideosta kertoo muun muassa brittilehti Mirror

TikTok-käyttäjä Trace Alexander demonstroi videolla samaisesta videopalvelusta oppimansa tekniikan avokadon kiven poistoon. Trace leikkaa ensin avokadon halki tavalliseen tapaan, mutta ei irrotakaan kiveä veitsen tai lusikan avulla.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Videolla nähdään, miten kivi irtoaa helposti sormitekniikan avulla. Trace asettelee etu- ja keskisormensa avokadon kiven molemmille puolille ja peukalon avokadon taakse. Pienellä painalluksella kivi irtoaa lähes itsestään.

Videolla nähdään, kuinka Trace itsekin ällistyy niksin toimivuudesta. Myös muut TikTok-käyttäjät kertovat olevansa yllättyneitä ja ilahtuneita niksistä.

– Yritätkö sanoa, että samalla, kun olen pelännyt sormieni irti leikkaamista, tämä onkin näin helppoa? TikTokissa muun muassa kommentoitiin.

– Olisi ollut kiva tietää tästä ennen kuin jouduin päivystykseen reikä kädessäni, toinen komppasi.

– Olen niin innoissani! Ne elämän pienet asiat, kolmas tulkitsi.

Testaa kotona hittiohje: Avokadopasta à la Alexander Gullichsen

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja