Ravintola-alan ammattilaisten mukaan hedelmät sopivat täydellisesti yhteen suolaisen ja rasvaisen juuston kanssa. Voit siis huoletta jatkaa ananaksen lisäämistä pizzasi päälle.
Videolla Henri Alén puhuu tulevaisuuden ruoasta ja siitä, mitä mieltä hän on ananaksesta pizzassa.
Ananas pizzan täytteenä on aihe, joka herättää voimakkaita tunteita. Samaan aikaan, kun toiset eivät voisi kuvitellakaan elävänsä ilman kinkku-ananas-pizzaa, toiset tyrmäävät tämän hedelmäisen täytteen täysin. Ananasta vastustavien joukkoon kuuluvat muun muassa huippukokit Gordon Ramsay ja Henri Alén.
Vaikka osa kokeista on jopa kieltäytynyt myymästä hedelmätäytteistä pizzaa ravintolassaan, ravintola-alan ammattilaisten joukosta löytyy myös niitä, joiden mielestä tässä yhdistelemässä ei ole mitään vikaa – päinvastoin!
Hedelmät tuovat pizzaan uusia ulottuvuuksia
Hello Fresh -ravintolan pääkokki Claudia Sidotin mukaan makean hedelmän ja suolaisen juuston yhdistelmä toimii erinomaisesti yhteen. Sen lisäksi, että hedelmät tuovat pizzaan makeutta, ne taittavat hyvin voimakkaan juuston, kuten brien makua. Hän suositteleekin lisäämään pizzaan rohkeasti makeita hedelmiä, kuten viinirypäleitä.
