Soijakastiketta jäätelöön? Pitihän se testata: "Mihin mä oon taas ryhtymässä"

Soijakastiketta jäätelöön? Testasimme mullistavaksi mainostetun makuyhdistelmän 2:35 Soijakastiketta jäätelöön? Testasimme mullistavaksi mainostetun makuyhdistelmän
Testasimme TikTokista tutun makuyhdistelmän, eli vaniljajäätelön soijakastikkeella!

Soijakastikkeen ja jäätelön liittoa on kuvattu yhdistelmäksi, joka "muuttaa elämäsi ikuisesti". Testasimme!

Olemme aiemminkin kokeilleet  TikTokissa villinneitä ruokaohjeita, kuten Big Mac -tacoja, vodkapastaa sekä mansikoita, jogurttia ja suklaata sisältävien herkkupalojen valmistamista. Seuraavaksi maustetaan jäätelöä kyseenalaisin metodein!

TikTok-vaikuttaja Claire Dinhut vannoo tämän niksin nimeen. Dinhut ilmoitti TikTokissa, että panee soijakastiketta kaikkiin ruokiin – myös jäätelöön.

– Yhdistelmä, joka muuttaa elämäsi ikuisesti, hän maalaili.

Dinhutin mukaan vaniljajäätelö ja soijakastike sopivat suorastaan uskomattoman hyvin yhteen. Jäätelö soijamaustein kuulostaa omituiselta, joten sitä täytyi luonnollisesti testata. Suolainen kinuskikin sopii jäätelöön, kenties soijakastikekin? Katso testi jutun alussa olevalta videolta!

Ruokailmiöitä bongaileva Dinhut kertoo törmänneensä myös varta vasten valmistettuun Kikkoman-jäätelöön. Kenties soijainnostuksessa on jotakin perää!

– Panen soijakastiketta vaahterasiirappiinikin. Se on ainoa tapa syödä sitä, Dinhut sanoo ja suosittaa soijaa myös pannukakkuihin.

Katso myös: Voiko lohifileen kypsentää mikrossa? Testasimme:

Voiko lohifileen kypsentää mikrossa? Testasimme! 1:53
Näin poltat, tai siis kypsennät, lohifileen kätevästi mikrossa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat