SM-liigapelaaja julkaisi karmaisevan kuvan Ässien tarjoamasta ruoasta – IS: Nyt selvisi, mitä epämääräisen mössön oli tarkoitus olla

Ben Blood pasta
Ben Blood julkaisi kuvan saamastaan pastasta Ässät-ottelun jälkee. Kuvituskuva. Shutterstock/AOP

Kanadalainen Tappara-puolustaja Ben Blood nappasi keskiviikkona kuvan kotijoukkue Ässien ruokatarjoiluista ottelun jälkeen. Kuvassa näkyvä epämääräinen pastamössö on herättänyt runsaasti keskustelua ja aiheesta on uutisoinut muun muassa Ilta-Sanomat ja Satakunnan Kansa

Tapparassa pelaava kanadalaispuolustaja Ben Blood julkaisi keskiviikkona Twitter-tilillään ajatuksia herättävän kuvan epämääräisestä pastaruoasta, jota Ässät tarjoili joukkueelle ottelun jälkeen. Tappara voitti Ässät ottelussa lukemin 5–0. 

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

– Ässät-ottelun jälkeinen ateria tänä iltana. Kolme peliä tällä viikolla. Haluan varmistaa, että tätä ei tapahdu uudestaan. Minulla on yksinkertaisia, halpoja, helppoja ja maistuvia reseptejä. Soittakaa pliis minulle SM-liiga. Autan mielelläni pelaajia saamaan teiltä ansaitsemaansa ravitsevaa ruokaa, Blood kirjoitti Twitter-tilillään julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

IS:n tavoittama Ässät-edustaja: Ruoka oli italianpataa

Kuvassa näkyy hailakan vaaleanpunaisen väristä epämääräistä pastamössöä höystettynä herne-maissi-paprikalla. Kuvasta tai kirjoituksesta ei käy ilmi, mikä ruokalaji on kyseessä.

Ilta-Sanomat tavoitti langan päähän Ässien markkinointipäällikkö Jarkko Ruususen, joka pahoitteli ruoan ulkomuotoa. Hän kertoi olleensa henkilökohtaisesti yhteydessä Ben Bloodiin asian tiimoilta. 

– Se oli tällainen italianpata, mutta valitettavasti lopputulos oli visuaalisesti erittäin epäonnistunut. Ruoan täytyy näyttää ja maistua hyvältä, Ruusunen kommentoi Ilta-Sanomille. 

– Aloimme välittömästi selvittää, mitä ravintolassa on tapahtunut. Selvitys on vielä kesken. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ruoan ainesosat olivat aivan oikeat, mutta visuaalinen lopputulos oli huono, hän jatkoi. 

Ruususen mukaan asia käsiteltiin Ben Bloodin kanssa hyvässä hengessä, eikä vastaavanlaista ruokamokaa anneta enää tapahtua. 

Ben Blood, 30, siirtyi Tapparaan Cardiff Devilsistä vuosi sitten. Hän on aiemmin pelannut SM-liigassa myös Pelicansissa ja Ässissä. Ässissä hän pelasti vuodet 2017–2018.


Osittainen lähde: Ilta-Sanomat

***

Jos italianpata ei maistu, testaa Marko "Mörkö" Anttilan legendaarista ja ravitsevaa mörköpastaa:

0:58

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja