Täältä tulee Mörkö-pasta! Saimme käsiimme kultakiekkoilija Marko "Mörkö" Anttilan suosikkipastan reseptin – ja se on ihanan helppo

0:58 Näin valmistuu Mörkö-pasta eli Marko "Mörkö" Anttilan kana-avokadopasta

Mörkö-pasta on kultajuhlien ehdoton hittiresepti. Nappaa talteen Leijonien kapteenin, Marko "Mörkö" Anttilan superhelppo pastaresepti. 

Koko kansan ylistämä Leijona-kapteeni Marko "Mörkö" Anttila rakastaa muiden kiekkoilijoiden tapaan pastaa. 203-senttinen Jokeri-hyökkääjä kertoo seuran sivuilla pitävänsä erityisesti äidin makaronilaatikosta, mutta Möröllä on myös toinen suosikki: kana-avokadopasta.

Anttilan herkullista kanapastaa on myyty Hartwall Areenalla, Restelin Streed Food Deli -ravintolassa, jossa se tunnetaan nimellä Marko's Chicken-Avokado -pasta. Tämä "Mörkö-pasta" sisältää kanan ja avokadon lisäksi muun muassa chiliä ja parmesaania.

– Aika paljon ollaan tehty kotona sitä. Tykkään chilistä, joka tuo tulisuutta. Avokado osuu mun makuhermoihin. Hyvä kombo siis, Anttila kertoo Jokereiden viime syksynä julkaisemalla videolla. 

Anttilan mukaan pastassa ovat maut ja ulkonäkö kohdillaan. Vaikka pastan valmistaminen mieheltä luonnistuukin, Mörkö-Marko ei pidä itseään kummoisena kokkina. 

– Olen aika vaatimaton kokki. En pidä itseäni maisterina. Tykkään tätä pastaa tehdä. Sinänsä hauskaa hommaa, Anttila kertoo.

Restelin ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg kertoo MTV:lle, että Mörkö-Markon pastaa on saatavilla Hartwall Areenan Street Food Deli -ravintolasta jatkossakin, jos vain Anttila jatkaa pelejään Jokereissa. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja