Täältä tulee Mörkö-pasta! Saimme käsiimme kultakiekkoilija Marko "Mörkö" Anttilan suosikkipastan reseptin – ja se on ihanan helppo

Näin valmistuu Mörkö-pasta eli Marko"Mörkö"Anttilan kana-avokadopasta 0:58 Näin valmistuu Mörkö-pasta eli Marko"Mörkö"Anttilan kana-avokadopasta

Mörkö-pasta on kultajuhlien ehdoton hittiresepti. Nappaa talteen Leijonien kapteenin, Marko "Mörkö" Anttilan superhelppo pastaresepti. 

Koko kansan ylistämä Leijona-kapteeni Marko "Mörkö" Anttila rakastaa muiden kiekkoilijoiden tapaan pastaa. 203-senttinen Jokeri-hyökkääjä kertoo seuran sivuilla pitävänsä erityisesti äidin makaronilaatikosta, mutta Möröllä on myös toinen suosikki: kana-avokadopasta.

Anttilan herkullista kanapastaa on myyty Hartwall Areenalla, Restelin Streed Food Deli -ravintolassa, jossa se tunnetaan nimellä Marko's Chicken-Avokado -pasta. Tämä "Mörkö-pasta" sisältää kanan ja avokadon lisäksi muun muassa chiliä ja parmesaania.

– Aika paljon ollaan tehty kotona sitä. Tykkään chilistä, joka tuo tulisuutta. Avokado osuu mun makuhermoihin. Hyvä kombo siis, Anttila kertoo Jokereiden viime syksynä julkaisemalla videolla. 

Anttilan mukaan pastassa ovat maut ja ulkonäkö kohdillaan. Vaikka pastan valmistaminen mieheltä luonnistuukin, Mörkö-Marko ei pidä itseään kummoisena kokkina. 

– Olen aika vaatimaton kokki. En pidä itseäni maisterina. Tykkään tätä pastaa tehdä. Sinänsä hauskaa hommaa, Anttila kertoo.

Restelin ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg kertoo MTV:lle, että Mörkö-Markon pastaa on saatavilla Hartwall Areenan Street Food Deli -ravintolasta jatkossakin, jos vain Anttila jatkaa pelejään Jokereissa. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!