Täältä tulee Mörkö-pasta! Saimme käsiimme kultakiekkoilija Marko "Mörkö" Anttilan suosikkipastan reseptin – ja se on ihanan helppo
Mörkö-pasta on kultajuhlien ehdoton hittiresepti. Nappaa talteen Leijonien kapteenin, Marko "Mörkö" Anttilan superhelppo pastaresepti.
Koko kansan ylistämä Leijona-kapteeni Marko "Mörkö" Anttila rakastaa muiden kiekkoilijoiden tapaan pastaa. 203-senttinen Jokeri-hyökkääjä kertoo seuran sivuilla pitävänsä erityisesti äidin makaronilaatikosta, mutta Möröllä on myös toinen suosikki: kana-avokadopasta.
Katso resepti: Mörkö-pasta eli Mörkö-Markon kana-avokadopasta
Anttilan herkullista kanapastaa on myyty Hartwall Areenalla, Restelin Streed Food Deli -ravintolassa, jossa se tunnetaan nimellä Marko's Chicken-Avokado -pasta. Tämä "Mörkö-pasta" sisältää kanan ja avokadon lisäksi muun muassa chiliä ja parmesaania.
– Aika paljon ollaan tehty kotona sitä. Tykkään chilistä, joka tuo tulisuutta. Avokado osuu mun makuhermoihin. Hyvä kombo siis, Anttila kertoo Jokereiden viime syksynä julkaisemalla videolla.
Anttilan mukaan pastassa ovat maut ja ulkonäkö kohdillaan. Vaikka pastan valmistaminen mieheltä luonnistuukin, Mörkö-Marko ei pidä itseään kummoisena kokkina.
– Olen aika vaatimaton kokki. En pidä itseäni maisterina. Tykkään tätä pastaa tehdä. Sinänsä hauskaa hommaa, Anttila kertoo.
Restelin ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg kertoo MTV:lle, että Mörkö-Markon pastaa on saatavilla Hartwall Areenan Street Food Deli -ravintolasta jatkossakin, jos vain Anttila jatkaa pelejään Jokereissa.
Nappaa resepti: Mörkö-pasta eli Mörkö-Markon kana-avokadopasta
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti