0:25

Simppeli keino nopeuttaa joulutorttujen tekemistä merkittävästi – tätä eivät kaikki ole hoksanneet

Joulutorttuja leipoessa monella meistä on sama valmistustapa: taikinalevyt leikataan ensin puoliksi, jonka jälkeen niihin tehdään yksitellen viillot. Tämä ei kuitenkaan ole se kaikkein tehokkain tapa.

Joulukuussa torttutaikinalevyjen myynti käy kuumana ja suomalaiset leipovat innokkaasti perinteisiä tähtitorttuja. Perinteinen tapa valmistaa tortut on todella helppo – mutta entä jos se voisi olla vieläkin helpompaa?

Jos torttujen taittelu ei inspiroi ollenkaan, kannattaa testata nämä Sarin ideoimat laiskurin joulutortut. 

Perinteisten tähtitorttujen tekijöille on myös olemassa yksinkertainen, prosessia nopeuttava keino, jota moni ei ehkä ole tullut ajatelleeksi. Sen sijaan, että torttulevyihin tehdään yksi kerrallaan viillot, voi homman hoitaa muutamassa erässä. Aseta sulaneet taikinalevyt päällekäin, leikkaa puoliksi ja tee viillot samanaikaisesti koko kasaan!

Katso yllä olevalta videolta, miten helppoa homma on. 

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2019.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
   MasterChef Suomi

   Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja