Simppeli keino nopeuttaa joulutorttujen tekemistä merkittävästi – tätä eivät kaikki ole hoksanneet

0:25 Tämä kikka nopeuttaa joulutorttujen tekemistä huomattavasti

Joulutorttuja leipoessa monella meistä on sama valmistustapa: taikinalevyt leikataan ensin puoliksi, jonka jälkeen niihin tehdään yksitellen viillot. Tämä ei kuitenkaan ole se kaikkein tehokkain tapa.

Joulukuussa torttutaikinalevyjen myynti käy kuumana ja suomalaiset leipovat innokkaasti perinteisiä tähtitorttuja. Perinteinen tapa valmistaa tortut on todella helppo – mutta entä jos se voisi olla vieläkin helpompaa?

Jos torttujen taittelu ei inspiroi ollenkaan, kannattaa testata nämä Sarin ideoimat laiskurin joulutortut. 

Perinteisten tähtitorttujen tekijöille on myös olemassa yksinkertainen, prosessia nopeuttava keino, jota moni ei ehkä ole tullut ajatelleeksi. Sen sijaan, että torttulevyihin tehdään yksi kerrallaan viillot, voi homman hoitaa muutamassa erässä. Aseta sulaneet taikinalevyt päällekäin, leikkaa puoliksi ja tee viillot samanaikaisesti koko kasaan!

Katso yllä olevalta videolta, miten helppoa homma on. 

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2019.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja