Silmiä avaava kuva: Näin montaa juustohampurilaista päivittäinen viinin lipittely vastaa kuukaudessa – olisitko uskonut?

0:36 Miksi laihduttaminen on niin vaikeaa...?

Personal trainer haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka suuri vaikutus pieneltäkin tuntuvilla rutiineilla voi loppupeleissä oikein olla. 

Ovatko videon esittelemät laihdutusongelmat sinulle tuttuja? 

Lomalla viiniä saattaa tulla nautittua enemmän kuin arkena. Vaikka viinilasillinen illassa voi tuntua viattomalta puuhalta, tämä tapa voi kerryttää yllättävänkin paljon kaloreita. 

Personal trainer Graeme Tomlinson julkaisi Instagramissa silmiä avaavan kuvan viinilasillisten kerryttämistä kaloreista. Vaikka viini voi asiantuntijan mukaan sopia hyvin osaksi terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, painonpudottajalle tämä juoma voi toimia salakavalana ansana. 

– Istu alas ja nauti lasillinen viiniä. Mutta jos tavoitteenasi on päästä eroon rasvasta, seuraa kuluttamiasi määriä ja aseta ne vastaamaan tavoitteitasi, mies kirjoittaa Instagramissa.

Vastaa lähes 30 suklaapatukkaa kuukaudessa!

Kahden ja puolen desin viinilasillinen sisältää Tomlinsonin mukaan keskimäärin 175 kilokaloria, mikä tekee viikossa jo 1225 kilokaloria. Kuukaudessa jokailtaisista viinilasillisista kertyy reilusti yli viisituhatta kilokaloria, mikä vastaa peräti 18 McDonald'sin hampurilaista tai 28 KitKat-suklaapatukkaa. 

Kuulostaa aika hurjalta määrältä, vai mitä? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos tavoitteenasi on pitää huolta linjoistasi tai pudottaa painoa, asiantuntijan esimerkki osoittaa, että viinin juominen on tapa, jota kannattaa selvästi rajoittaa. 

– Tämä graafinen esitys osoittaa, että pieniltäkin tuntuvilla kalorimäärillä on merkitystä isossa kuvassa, Tomlinson toteaa. 

Lähde: Popsugar

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja