Saksalaispoliisi tutkii: Mystinen pizzapommittaja piinaa – lakimiehelle lähetetty jo yli sata tilausta

pizza noutopizza
Kymmenet oudot pizzalähetykSet ovat piinanneet saksalaismiestä. Shutterstock

Saksalaisen lakimiehen toimistolle on lyhyen ajan sisällä toimitettu jo yli sata pizzaa. Poliisi tutkii paraikaa mysteerilähettäjän tapausta.

Erikoiset ruokalähetykset ovat viime viikkoina häirinneet erään saksalaisen lakimiehen elämää. Vaikka lakimies on ollut viime aikoina mukana useissa oikeudenkäynneissä, hänellä itsellään ei ole aavistustakaan siitä, kuka lähetysten takana oikein voisi olla.

Lähettäjä muuttanut makumieltymyksiään

Saksalaisen Dortmundin kaupungin poliisit yrittävät nyt selvittää lähettäjän henkilöllisyyttä parhaansa mukaan. Lakimies Guido Groile kertoo, että hänellä on tähän mennessä toimitettu jo sata pizzaa.  

– Se on todella ärsyttävää, en saa edes töitäni tehdyksi, mies kertoo paikallislehti Ruhr Nachrichtenille ja lisää, että joskus ensimmäiset lähetykset saapuvat jo aamusuihkun aikana.

Lähettäjän maku on selvästi muuttunut, sillä viime aikoina pizzat ovat vaihtuneet muihin ruokiin, kuten sushiin, makkaroihin ja kreikkalaiseen ruokaan.

Lähde: NBCNewYork

***

0:57

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja