0:57

Nälkä taisi yltyä liian suureksi – viivästynyt pizzatilaus sai perheenäidin soittamaan poliisille

Vaikka nälkä saattaakin joissain tapauksissa olla elämän ja kuoleman kysymys, kanadalaisen poliisin mukaan pizzalähetyksen myöhästyminen ei ole pätevä syy kutsua poliiseja paikalle.

Katso videolta näppärä vinkki pakastepizzan tuunaamiseen. 

Maanantai-iltana vähän kymmenen jälkeen illalla Ontarion provinssin poliisi sai puhelinsoiton, jossa sitä pyydettiin saapumaan paikalliseen ravintolaan selvittämään erikoista ongelmaa. Toisin kuin voisi luulla, kyseessä ei kuitenkaan ollut tappelu tai ryöstö, vaan linjan toisessa päässä oli vihainen asiakas, joka halusi valittaa liian hitaasta palvelusta.  

Poliisi: Hätänumero ei ole pizza-puheluja varten

Kymmenvuotiaan poikansa kanssa pizzeriassa olleen naisen mukaan hänen pizzatilauksensa saaminen oli kestänyt liian kauan, ja näin ollen hän koki oikeudekseen soittaa poliisit paikalle.

Linjan toisessa päässä asiaan ei kuitenkaan suhtauduttu yhtä vakavasti, vaan viranomaiset muistuttivat naista siitä, että hätänumeroon saa soittaa ainoastaan hätätilanteissa. Oikeissa hätätilanteissa.

– Se on hätätilanteita varten, joissa tarvitaan poliisia, paloautoa tai ambulanssia. Sitä ei ole tarkoitettu pizza-puheluihin, konstaapeli Sandra Parr toteaa TheStar-sivustolle.

Poliisin mukaan mitkään todisteet eivät viittaa siihen, että nainen olisi nauttinut alkoholia ennen soittamaansa hätäpuhelua.

Lähde: TheStar

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja