7:26

Saksalaisurheilija sai porttikiellon buffet-ravintolaan – otti "syö niin paljon kuin jaksat" -tarjouksen liian kirjaimellisesti

Saksalaisurheilija sai porttikiellon sushiravintolaan nautittuaan "syö niin paljon kuin jaksat " -ravintolassa lähes sata sushipalaa. 

Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin siitä, mitä ravintolan menestyminen oikein vaatii.

Urheilijat tarvitsevat paljon ruokaa. Tämän todisti saksalainen triathlonisti Jaroslav Bobrowski, jonka ravintolavierailu päättyi melko erikoisella tavalla. The Local -sivuston mukaan mies oli astellut sisään ravintolaan ja maksanut sushibuffetista muiden asiakkaiden tavoin 15,90 euroa. 

Maksun jälkeen Bobrowski oli istunut alas ja ryhtynyt syömään. Aterioiminen ei päättynyt ihan heti, sillä mies lopetti syömisen vasta sen jälkeen, kun hän oli nauttinut lähes sata sushipalaa. Miehen pohjaton vatsa ei miellyttänyt etenään ravintolan omistajaa. 

– Hän soi viiden ihmisen edestä. Se ei ole normaalia, ravintolan omistaja toteaa. 

Järkyttynyt urheilija ravintolan vakioasiakkaita

Insinöörin hommia päivätyökseen tekevä urheilija kertoo noudattavansa hyvin rajoittavaa dieettiä, joka sallii miehen syödä ainoastaan 20 tunnin välein. Kun ruoka-aika koittaa, Bobrowski syö niin kauan, kunnes hän tuntee vatsansa täydeksi. 

Vatsan täyteen tankkaaminen johti tällä kertaa suhiravintolan antamaan porttikieltoon.

– Sain porttikiellon, koska söin liikaa, 172-senttinen ja 79-kiloinen urheilija kertoo.

– Olin järkyttynyt, sushiravintolan vakioasiakkaana tunnettu Bobrowski toteaa ja lisää, ettei hänen sushiennätyksensä suinkaan rikkoutunut tällä ravintolareissulla.

Lähteet: News.com, TheLocal

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja