Saako grilliä koskaan sytyttää sytytysnesteellä? Näin vastaa Hans Välimäki

6:40 Erikoishaastattelussa Hans Välimäki: Mitä nyt kannattaisi kokata kotona?

Keittiömestari ja ravintoloitsija Hans Välimäki vieraili alkuviikosta Viiden jälkeen -ohjelmassa ja jakoi muun muassa omia ruoanlaittovinkkejään kotikokeille. 

Ravintoloitsija ja keittiömestari Hans Välimäki piipahti maanantaina 8.3. Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa. Välimäki muun muuassa kertasi tunnelmiaan kolmen viikon ravintolasulun kynnyksellä ja arvioi myös ravintoloiden tulevaisuutta.

Hans Välimäki povaa grillibuumia kesälle

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Baba Lybeck kysyi Välimäeltä tämän arviota myös vallitsevistä ruokatrendeistä. Mikä on Välimäen mukaan kuuminta hottia nyt ruokahifistelijöiden keskuudessa?

–  Viime vuonna huomasin, että trendi oli sellaiset pizzauunit, jotka sopii pihalle. Nyt minulta on kysytty palkon grillivinkkejä, niin veikkaan, että nyt tulee kunnon grillibuumi. Kun on se kaasugrilli hommattu mökille, niin siihen viereen sitten hankitaan joku toinen, Välimäki arvio.

Keittiömestarilla itsellään on mökillä peräti neljä eri grilliä, jotka on hänen mukaansa tarkoitettu eri käyttöön: yhdellä voi savustaa, toisella paistaa kunnon pinnat lihaan ja kolmannella tehdä esimerkiksi hyviä kasviksia. 

Baba Lybeck tiedusteli myös Välimäen mielipidettä sytytysnesteen käyttöön. Saako grilliä koskaan sytyttää sytytysnesteellä?

Saako grilliä koskaan sytyttää sytytysnesteellä?

–  Saa, kyllä mä sytyttelen. Ihan millä lähtee, nii todellakin, Välimäki nauroi ja perusteli seuraavaksi vastaustaan.

Tarttuuko sytytysnesteestä makua ruokaan? Mitä Hans Välimäki paljastaa omista urahaaveistaan? Katso videolta Välimäen haastattelu Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja