S-ryhmä poistaa valikoimistaan kymmeniä venäläisiä tuotteita Suomessa: "Kaikki toivovat keinoja vaikuttaa tilanteeseen jollain tavalla"

_DSC8082
S-ryhmä poistaa venäläiset tuotteet valikoimistaan. S-ryhmä

S-ryhmä poistaa valikoimistaan kymmeniä venäläistä alkuperää olevia tuotteita.

SOK kertoo tiedotteessaan, että S-ryhmä poistaa valikoimistaan noin 50 venäläistä alkuperää olevaa tuotetta. Poistettavien tuotteiden joukossa on sekä elintarvikkeita että yksittäisiä urheiluvälineitä, tekstiilejä ja muita käyttötavaroita.

Virossa toimivat S-ryhmän Prismat tekivät vastaavan päätöksen perjantaina.

– Se, mitä Ukrainassa tällä hetkellä tapahtuu, on järkyttävää ja täysin tuomittavaa. Olemme seuranneet tiiviisti asiakkaidemme reaktiota tapahtuneeseen. Kaikki toivovat keinoja vaikuttaa tilanteeseen jollain tavalla, meille tämä valikoimalinjaus oli yksi sellainen, päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho toteaa.

Vielä viime viikolla SOK ei osannut vastata MTV Uutisten kyselyyn siitä, kuinka Venäjän hyökkäys Ukrainaan vaikuttaa ruoan hintaan tai tiettyjen tuotteiden saatavuuteen. 

Mihin pakotteet Venäjää kohtaan iskevät ja toimivatko ne?

Mihin pakotteet Venäjää kohtaan iskevät ja toimivatko ne? Studiossa Ulkopoliittisen instituutin tutkimusjohtaja 11:38
Mihin pakotteet Venäjää kohtaan iskevät ja toimivatko ne? Studiossa Ulkopoliittisen instituutin tutkimusjohtaja.

Lähde: SOK

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!