Ruotsalaiskemisti neuvoo parhaan tavan valmistaa poppareita.
Popcornit ovat klassinen naposteltava esimerkiksi elokuvissa. Kotioloissa poppareista saa myös valmistettua helposti täydellisiä, vinkkaa ruotsalainen kemisti.
Kemistin popcornkurssi
Göteborgin työväenopistossa voi osallistua yli kolmen tunnin popcornkurssille kemisti Martin Porsön johdolla. Kurssin ideana on opettaa, miten popcornit saa aina onnistumaan kattilassa jyvistä valmistettuna.
– Se on todella yksinkertaista, kunhan sen tekee oikein, Martin Porsö kertoo Expressen-uutissivustolle.
Kemistillä on parikin tärkeää vinkkiä valmistukseen liittyen.
Lue myös: HS: Finnkino kielsi yllättäen asiakkailta omat eväät – näin sitä valvotaan teattereissa
Viisi testijyvää kattilaan
Ensimmäiseksi kattilaan laitetaan kolme ruokalusikallista öljyä kuumenemaan.
