HS: Finnkino kielsi yllättäen asiakkailta omat eväät – näin sitä valvotaan teattereissa

Ei enää omia eväitä elokuvateatteriin! Näin Finnkino kommentoi uutta ohjeistustaan 1:30 Ei enää omia eväitä elokuvateatteriin! Näin Finnkino kommentoi uutta ohjeistustaan

Helsingin Sanomat kertoo, että jatkossa Finnkinon elokuvateattereissa ei saa enää popsia omia eväitä.

Elokuvateatteriketju Finnkino kieltää omien herkkujen ja muiden eväiden syönnin teattereissaan. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

Finnkinon usein kysyttyä -sivustolle on ilmestynyt uusi ohjeistus herkkujen syöntiä koskien:

”Finnkinon teattereissa nautitaan vain myymälästämme tai Oscar’s barista ostettuja tuotteita. Finnkinon valikoimissamme olevat tuotteet on suunniteltu muut elokuvissakävijät huomioiden, ja voit viedä ne vapaasti saliin. Valikoimastamme löydät karkkeja, popcorneja, suolaisia snack-annoksia, erilaisia juomia ja muuta naposteltavaa (valikoima vaihtelee teattereittain). Jätäthän muut ruoka-annokset teatterin ulkopuolelle.”

Näillä näkymin pysyvä ratkaisu –  asiaa valvotaan "silmämääräisesti"

Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila vahvistaa Helsingin Sanomille ohjeistuksen muuttuneen. Ratkaisuun päädyttiin, koska ketjun on nyt saatava jostain tuloja koronapandemian aiheuttamien menetysten jälkeen. 

–  Olemme joutuneet sulkemaan teattereita ja sitten taas ne, jotka saavat olla auki, voivat myydä vähemmän lippuja kuin ennen. Se on johtanut isoihin tulonmenetyksiin, ja olemme miettineet uusia tulonlähteitä, jotta voimme toimia kannattavasti, Wolf-Mannila kertoo Helsingin Sanomille.

Kyse on kaupallisen johtajan mukaan näillä näkymin pysyvästä ratkaisusta, mutta ketju kuuntelee kyllä asiakkaiden palautetta aiheesta. Wolf-Mannila sanoo, että teattereissa valvotaan asiaa silmämääräisesti.

Yksi poikkeus kuitenkin on omien herkkujen tuomiseen: terveydellisistä syistä niitä voi teatteriin tuoda.

Lähde: HS

Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta: Mikä on paras? 3:59


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.