Ruotsalaisesta hittipizzasta hedelmäinen versio – maistuisiko?

hedelmäpizza, kuvakaappaus, instagram
Maistuisiko?

Ruotsissa jatketaan voittokulkua nerokkaiden pizzakeksintöjen kanssa. Tulivuoripizzan ja Nutella-pizzan jälkeen vuorossa on hedelmäcocktailpizza.

Kesällä uutisoitiin piitimeläisen Nya Gul & Blå -pizzerian Vulkan-pizzasta, jonka kuusi juustolla ja erilaisilla, asiakkaan valitsemilla täytteillä täytettyä taskua ovat pizza-addiktien unelma. Vulkan-pizzan keskeltä löytyvät salaatti, ranskalaiset sekä kastikkeet.

Vulkanin jälkeen karlstadilainen Kroppskärr-pizzeria kehitteli erityisesti nuorten suosiman Nutella-pizzan, jossa taskuista löytyivät Nutellaa ja suklaata sekä keskitaskusta marjoja ja suklaata.

Viimeisin pizzaidea oli lähtöisin asiakkaalta. Tämä keksintö onkin oikea vitamiinipommi ja vetoaakin terveellisempää ruokavaliota noudattaviin. Pizzasta löytyy käytännössä vain hedelmiä, kuten päärynää, kiiviä, viinirypäleitä, ananasta ja banaania.

– Emme edes mainosta ja myymme 15–20 pizzaa päivässä, hehkuttaa Kroppskärr-pizzerian omistaja Metin Kizil uutuuspizzaa.

Hedelmäcocktail-pizza


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nutella-pizza

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vulkan-pizza


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.