Ruotsalaisesta hittipizzasta hedelmäinen versio – maistuisiko?
Ruotsissa jatketaan voittokulkua nerokkaiden pizzakeksintöjen kanssa. Tulivuoripizzan ja Nutella-pizzan jälkeen vuorossa on hedelmäcocktailpizza.
Kesällä uutisoitiin piitimeläisen Nya Gul & Blå -pizzerian Vulkan-pizzasta, jonka kuusi juustolla ja erilaisilla, asiakkaan valitsemilla täytteillä täytettyä taskua ovat pizza-addiktien unelma. Vulkan-pizzan keskeltä löytyvät salaatti, ranskalaiset sekä kastikkeet.
Vulkanin jälkeen karlstadilainen Kroppskärr-pizzeria kehitteli erityisesti nuorten suosiman Nutella-pizzan, jossa taskuista löytyivät Nutellaa ja suklaata sekä keskitaskusta marjoja ja suklaata.
Viimeisin pizzaidea oli lähtöisin asiakkaalta. Tämä keksintö onkin oikea vitamiinipommi ja vetoaakin terveellisempää ruokavaliota noudattaviin. Pizzasta löytyy käytännössä vain hedelmiä, kuten päärynää, kiiviä, viinirypäleitä, ananasta ja banaania.
– Emme edes mainosta ja myymme 15–20 pizzaa päivässä, hehkuttaa Kroppskärr-pizzerian omistaja Metin Kizil uutuuspizzaa.
Hedelmäcocktail-pizza
Nutella-pizza
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vulkan-pizza
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lähde: Expressen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut